Uniting talent

grondpatronen voor mensen en organisaties

Prijs € 19,90

Uitverkocht

A. Siegerink

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Breng het beste van jezelf en anderen samenUniting Talent is bedoeld voor alle mensen die het beste bij zichzelf en bij anderen naar boven willen halen. Voor de toepassing maakt het niet uit waar je werkt, of het nu het onderwijs, de bouw, een ziekenhuis of een bank is. Dit boek toont hoe je als collega’s elkaar kunt opzoeken vanuit je ‘ruimere’ maat. Het geeft een basis om anders te kijken en inzichten en handvatten vanuit verschillende grondpatronen. Elkaar aanspreken op het beste wat je hebt, zet een proces in gang waar de hele organisatie profijt van heeft. In het boek zijn ervaringen verwoord van mensen die vanuit dit versterkende principe werken.Uniting Talent spreekt de lezer aan op zijn eigen verantwoor­de­­lijkheid om zichzelf, anderen en de organisatie waarin hij functioneert te versterken. Een organisatie kun je niet veranderen. Wel kun je het beste van jezelf en van anderen samen brengen en dat concreet omzetten naar betere resul­taten. Je kunt de organisatie van binnenuit versterken en verder ontwikkelen zonder hulp van buitenaf als je de juiste aandacht hebt voor wat onopgemerkt in de organisatie aanwezig is: het potentieel en de talenten van de mensen. Het behalen van resultaten en een goede samenwerking gaan dan hand in hand.http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/uniting-talent

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Siegerink
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089241412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Beschrijving

Breng het beste van jezelf en anderen samen

Uniting Talent is bedoeld voor alle mensen die het beste bij zichzelf en bij anderen naar boven willen halen. Voor de toepassing maakt het niet uit waar je werkt, of het nu het onderwijs, de bouw, een ziekenhuis of een bank is. Dit boek toont hoe je als collega’s elkaar kunt opzoeken vanuit je ‘ruimere’ maat. Het geeft een basis om anders te kijken en inzichten en handvatten vanuit verschillende grondpatronen. Elkaar aanspreken op het beste wat je hebt, zet een proces in gang waar de hele organisatie profijt van heeft. In het boek zijn ervaringen verwoord van mensen die vanuit dit versterkende principe werken.

Uniting Talent spreekt de lezer aan op zijn eigen verantwoor­de­­lijkheid om zichzelf, anderen en de organisatie waarin hij functioneert te versterken. Een organisatie kun je niet veranderen. Wel kun je het beste van jezelf en van anderen samen brengen en dat concreet omzetten naar betere resul­taten. Je kunt de organisatie van binnenuit versterken en verder ontwikkelen zonder hulp van buitenaf als je de juiste aandacht hebt voor wat onopgemerkt in de organisatie aanwezig is: het potentieel en de talenten van de mensen. Het behalen van resultaten en een goede samenwerking gaan dan hand in hand.

http://www.houtekiet.com/boeken/p/detail/uniting-talent

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Siegerink
Uitgever
Houtekiet
ISBN
9789089241412
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
235

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99