Tweede leven (e-Book)

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Louise Candlish

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lijken in de kast heeft iedereen wel.Een lijk in je verleden is een ander verhaal.Alex leidt een fijn leven met zijn vrouw Beth in een mooie Londense buitenwijk. Hij is wat op zichzelf, maar wel vriendelijk; een goede echtgenoot en buurman. Dan wordt er aangekondigd dat de rommelige strook bosjes tegenover hun huis plaats gaat maken voor een mooi wandelpad. Dat zal de buurt meer aanzien geven en de huizenprijzen ten goede komen, dus iedereen is blij. Iedereen, behalve Alex. Die lijkt ineens wel een ander persoon; hij is chagrijnig en onrustig.Het probleem is dat Alex die bosjes heel goed kent van vijfentwintig jaar geleden, en dat daar een groot geheim begraven ligt. Een geheim waar hij al heel lang voor op de vlucht is en dat het einde van zijn zorgvuldig opgebouwde leven kan betekenen.‘De beste van Louise Candlish tot nu toe.’ – Lisa Jewell‘Spannend, intens en vol plottwists. Candlish is een meester in haar vak.’ – Adele Parks ‘Dit boek heeft me omvergeblazen. Een aangrijpend verhaal over liefde, geheimen en verraad – de beste psychologische thriller die ik in tijden heb gelezen.’ – Mark Edwards‘Een waanzinnige pageturner… Een absolute must-read. Zet dit op je 2023 wishlist.’ – B.A. Paris

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Louise Candlish
Uitgever
Volt
ISBN
9789021480404
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
5150343 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Beschrijving

Lijken in de kast heeft iedereen wel.

Een lijk in je verleden is een ander verhaal.

Alex leidt een fijn leven met zijn vrouw Beth in een mooie Londense buitenwijk. Hij is wat op zichzelf, maar wel vriendelijk; een goede echtgenoot en buurman.

Dan wordt er aangekondigd dat de rommelige strook bosjes tegenover hun huis plaats gaat maken voor een mooi wandelpad. Dat zal de buurt meer aanzien geven en de huizenprijzen ten goede komen, dus iedereen is blij. Iedereen, behalve Alex. Die lijkt ineens wel een ander persoon; hij is chagrijnig en onrustig.

Het probleem is dat Alex die bosjes heel goed kent van vijfentwintig jaar geleden, en dat daar een groot geheim begraven ligt. Een geheim waar hij al heel lang voor op de vlucht is en dat het einde van zijn zorgvuldig opgebouwde leven kan betekenen.

‘De beste van Louise Candlish tot nu toe.’ – Lisa Jewell

‘Spannend, intens en vol plottwists. Candlish is een meester in haar vak.’ – Adele Parks

‘Dit boek heeft me omvergeblazen. Een aangrijpend verhaal over liefde, geheimen en verraad – de beste psychologische thriller die ik in tijden heb gelezen.’ – Mark Edwards

‘Een waanzinnige pageturner… Een absolute must-read. Zet dit op je 2023 wishlist.’ – B.A. Paris

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Louise Candlish
Uitgever
Volt
ISBN
9789021480404
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2023
Bestandsgrootte
5150343 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
344

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99