Trigger journal

Schatgraven in je herinneringen

Prijs € 23,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Gemma Broekhuis

Hardback | Januari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Capture the memory when it strikes Wat is de waarde van een herinnering? Welke plaatsen, geuren en getallen hebben een extra betekenis voor jou en je gezin? Welke verhalen komen er boven als je het wasmiddel van vroeger ruikt? Of als je bij het opruimen de eerste schoentjes van je kind tegenkomt? Het zijn allemaal triggers die herinneringen oproepen. En iedereen ervaart ze regelmatig, soms heel bewust en soms bijna ongemerkt. Door de praktische uitleg, leuke oefeningen en de overzichtelijke indeling, leer je met dit journal je triggers herkennen én ze te gebruiken om jouw herinneringen vast te leggen. Al dan niet met aanvullingen door familieleden. Zo ontstaat een bijzondere, heel persoonlijke verzameling verhalen, dwars door de tijd heen: het hier en nu gecombineerd met het verleden. Of dat nu eergisteren was of decennia terug.Een waardevol boek om in te vullen terwijl je kindje groter wordt – en bovendien een mooie gelegenheid om een aantal momenten uit je eigen kindertijd met terugwerkende kracht vast te leggen. Er zijn duizenden journals om te schrijven over vandaag. In het Trigger journal beschrijf je óók welke herinneringen van vroeger worden opgeroepen. Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van Watson & Lewis Communication, voor ze in 2012 Milestone oprichtte. Het eenvoudige principe van de Baby Cards sloeg onmiddellijk aan, mede vanwege de prachtige uitvoering en het gebruiksgemak. Het werd een internationaal succes en Gemma werkt samen met diverse (internationale) bedrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gemma Broekhuis
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375820
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Capture the memory when it strikes

Wat is de waarde van een herinnering? Welke plaatsen, geuren en getallen hebben een extra betekenis voor jou en je gezin? Welke verhalen komen er boven als je het wasmiddel van vroeger ruikt? Of als je bij het opruimen de eerste schoentjes van je kind tegenkomt? Het zijn allemaal triggers die herinneringen oproepen. En iedereen ervaart ze regelmatig, soms heel bewust en soms bijna ongemerkt.

Door de praktische uitleg, leuke oefeningen en de overzichtelijke indeling, leer je met dit journal je triggers herkennen én ze te gebruiken om jouw herinneringen vast te leggen. Al dan niet met aanvullingen door familieleden. Zo ontstaat een bijzondere, heel persoonlijke verzameling verhalen, dwars door de tijd heen: het hier en nu gecombineerd met het verleden. Of dat nu eergisteren was of decennia terug.
Een waardevol boek om in te vullen terwijl je kindje groter wordt – en bovendien een mooie gelegenheid om een aantal momenten uit je eigen kindertijd met terugwerkende kracht vast te leggen.

Er zijn duizenden journals om te schrijven over vandaag. In het Trigger journal beschrijf je óók welke herinneringen van vroeger worden opgeroepen.

Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van Watson & Lewis Communication, voor ze in 2012 Milestone oprichtte. Het eenvoudige principe van de Baby Cards sloeg onmiddellijk aan, mede vanwege de prachtige uitvoering en het gebruiksgemak. Het werd een internationaal succes en Gemma werkt samen met diverse (internationale) bedrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gemma Broekhuis
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375820
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99