Tricky Tijden (e-Book)

Laat je niet gek maken

Prijs € 19,95
Download direct dit e-Book

Jitske Kramer

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zijn Tricky Tijden. De bestaande ordening staat ter discussie, het vertrouwde moeten we loslaten en grenzen worden verlegd. Elke transformatie kent een turbulente tussentijd, een intrigerende transitiefase waar de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels. In deze verwarrende tijd verschuilen we ons graag achter schijnzekerheden en laten we ons te gemakkelijk verleiden door mooie beloftes. In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Ze geeft ook hoop. We zijn verdwaald, maar niet verloren. We zijn al vaker door de turbulente tijden van transities gegaan. We kunnen dit!   ‘Dit is het boek dat we nodig hebben.’ – Robert Cialdini, internationaal bestsellerauteur ‘Een treffend en uiterst relevant boek over deze tijd.’ – Herman Wijffels, econoom en oud-SERvoorzitter ‘Als je dit jaar één boek leest: laat het dan Tricky Tijden zijn.’ – Ronald Giphart, schrijver ‘Alles wat je hoopt van een nieuw non-fictieboek.’ – Daan Roovers, filosoof en Eerste Kamerlid   Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures en Werk heeft het gebouw verlaten zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jitske Kramer
Uitgever
Boom
ISBN
9789024464203
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
5170366 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Het zijn Tricky Tijden. De bestaande ordening staat ter discussie, het vertrouwde moeten we loslaten en grenzen worden verlegd. Elke transformatie kent een turbulente tussentijd, een intrigerende transitiefase waar de wereld lijkt te spelen met haar eigen regels. In deze verwarrende tijd verschuilen we ons graag achter schijnzekerheden en laten we ons te gemakkelijk verleiden door mooie beloftes.

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen. Ze geeft ook hoop. We zijn verdwaald, maar niet verloren. We zijn al vaker door de turbulente tijden van transities gegaan. We kunnen dit!

 

‘Dit is het boek dat we nodig hebben.’
– Robert Cialdini, internationaal bestsellerauteur

‘Een treffend en uiterst relevant boek over deze tijd.’
– Herman Wijffels, econoom en oud-SERvoorzitter

‘Als je dit jaar één boek leest: laat het dan Tricky Tijden zijn.’
– Ronald Giphart, schrijver

‘Alles wat je hoopt van een nieuw non-fictieboek.’
– Daan Roovers, filosoof en Eerste Kamerlid

 

Jitske Kramer is antropoloog, internationaal spreker, bestsellerauteur en oprichter van Human Dimensions. Van haar boeken De Corporate Tribe, Building Tribes, Deep Democracy, Jam Cultures en Werk heeft het gebouw verlaten zijn meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jitske Kramer
Uitgever
Boom
ISBN
9789024464203
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
5170366 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99