Tot rust komen

in hoofd, hart en leven

Prijs € 24,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Tine Van Ingelgem

Paperback | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Misschien heb je al eens gemerkt dat je de neiging hebt steeds maar door te gaan zonder echt tijd te nemenvoor jezelf. Je bent meestal druk bezig en hebt eindeloze to-dolijstjes. Je wordt als het ware geleefd. Hierdoor kan je last krijgen van allerlei klachten en problemen die je levenskwaliteit beïnvloeden.In dit boek wordt je meegenomen op een zoektocht naar meer rust en balans. Op een authentieke, persoonlijke manier maak je kennis met de zelf-ontdekking van de auteur en gaat samen met haar op pad. Gaandeweg ontdek je methoden die kunnen helpen jezelf niet steeds voorbij te lopen, maar in contact te staan met jezelf en met meer bewustzijn te leven. Daarbij worden persoonlijke ervaringen van de auteur afgewisseld met praktische tips en oefeningen. Daarnaast verschaft zij informatie over de achterliggende levenshouding. Vanuit een integratieve benadering wordt het beste van verschillende werelden gecombineerd. Je maakt kennis met acht invalshoeken die je kunnen helpen om tot rust te komen:1. mindfulness,2. gedachten,3. ontspannen,4. yoga,5. ademhalen,6. zelfzorg,7. zelfkoestering en8. liefdevolle vriendelijkheid.Aan het einde van elk hoofdstuk vind je opdrachten die helpen zelf aan de slag te gaan. Je kan tevensgeluidsbestanden met ingesproken oefeningen en meditaties downloaden. De bedoeling is dat je uiteindelijk je eigen puzzel kan maken van manieren die jou helpen meer rust te ervaren in je hoofd, hart en leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tine Van Ingelgem
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Misschien heb je al eens gemerkt dat je de neiging hebt steeds maar door te gaan zonder echt tijd te nemen
voor jezelf. Je bent meestal druk bezig en hebt eindeloze to-dolijstjes. Je wordt als het ware geleefd. Hierdoor kan je last krijgen van allerlei klachten en problemen die je levenskwaliteit beïnvloeden.
In dit boek wordt je meegenomen op een zoektocht naar meer rust en balans. Op een authentieke, persoonlijke manier maak je kennis met de zelf-ontdekking van de auteur en gaat samen met haar op pad. Gaandeweg ontdek je methoden die kunnen helpen jezelf niet steeds voorbij te lopen, maar in contact te staan met jezelf en met meer bewustzijn te leven. Daarbij worden persoonlijke ervaringen van de auteur afgewisseld met praktische tips en oefeningen. Daarnaast verschaft zij informatie over de achterliggende levenshouding. Vanuit een integratieve benadering wordt het beste van verschillende werelden gecombineerd. Je maakt kennis met acht invalshoeken die je kunnen helpen om tot rust te komen:
1. mindfulness,
2. gedachten,
3. ontspannen,
4. yoga,
5. ademhalen,
6. zelfzorg,
7. zelfkoestering en
8. liefdevolle vriendelijkheid.
Aan het einde van elk hoofdstuk vind je opdrachten die helpen zelf aan de slag te gaan. Je kan tevens
geluidsbestanden met ingesproken oefeningen en meditaties downloaden. De bedoeling is dat je uiteindelijk je eigen puzzel kan maken van manieren die jou helpen meer rust te ervaren in je hoofd, hart en leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tine Van Ingelgem
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307656
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99