Toponderhandelaars

Prijs € 31,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maarten van Rossum, Tim Masselink

Hardback | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De praktijk achter de theorieOnderhandelen doen we dag in dag uit, en toch zijn er maar weinig mensen die zich er echt in bekwamen. Dit boek, met een voorwoord van Harvard professor Robert C. Bordone, leert je hoe je uit iedere onderhandeling meerwaarde kunt halen. En dat terwijl je de relatie verbetert met diegene met wie je onderhandelt. Methodisch onderhandelen noemen we dat.Dit boek doet meer dan alleen een nieuwe theorie neerzetten. Veel mensen bekwamen zich weliswaar in de theoretisch 'juiste' manier van onderhandelen, maar in de praktijk maken zij toch vaak andere keuzes. Toponderhandelaars voorziet in de behoefte aan concrete adviezen van ervaren onderhandelaars en hun inzichten in hoe beroemde onderhandelingen zijn verlopen. Vaak gaat in de onderhandeling de aandacht achteraf alleen uit naar de resultaten van de onderhandelingen. Lessen over het onderhandelingsproces gaan vaak verloren. In dit boek wordt juist aandacht gegeven aan het proces.We krijgen inzicht in de rijke praktijk achter de theorie. Je leert praktische lessen over onderhandelen uit de ervaringen van Nederlandse toponderhandelaars. We hebben hen gevraagd naar hun verhalen, hun toptips, hoe zij in de praktijk onderhandelen en waar zij tijdens onderhandelingen het meest op letten.Aan het woord komen onder andere minister-president Mark Rutte, President directeur Shell Marjan van Loon, Ed Kronenburg (ambassadeur in Peking), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Stientje van Veldhoven (Staatssecretaris I&W), Executive Director van de Wereldbank Frank Heemskerk, en Edith Schippers, minister van VWS in Rutte II.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten van Rossum, Tim Masselink
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462721456
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

De praktijk achter de theorie

Onderhandelen doen we dag in dag uit, en toch zijn er maar weinig mensen die zich er echt in bekwamen. Dit boek, met een voorwoord van Harvard professor Robert C. Bordone, leert je hoe je uit iedere onderhandeling meerwaarde kunt halen. En dat terwijl je de relatie verbetert met diegene met wie je onderhandelt. Methodisch onderhandelen noemen we dat.

Dit boek doet meer dan alleen een nieuwe theorie neerzetten. Veel mensen bekwamen zich weliswaar in de theoretisch 'juiste' manier van onderhandelen, maar in de praktijk maken zij toch vaak andere keuzes. Toponderhandelaars voorziet in de behoefte aan concrete adviezen van ervaren onderhandelaars en hun inzichten in hoe beroemde onderhandelingen zijn verlopen. Vaak gaat in de onderhandeling de aandacht achteraf alleen uit naar de resultaten van de onderhandelingen. Lessen over het onderhandelingsproces gaan vaak verloren. In dit boek wordt juist aandacht gegeven aan het proces.

We krijgen inzicht in de rijke praktijk achter de theorie. Je leert praktische lessen over onderhandelen uit de ervaringen van Nederlandse toponderhandelaars. We hebben hen gevraagd naar hun verhalen, hun toptips, hoe zij in de praktijk onderhandelen en waar zij tijdens onderhandelingen het meest op letten.

Aan het woord komen onder andere minister-president Mark Rutte, President directeur Shell Marjan van Loon, Ed Kronenburg (ambassadeur in Peking), Elske Doets (zakenvrouw van het jaar 2017), Stientje van Veldhoven (Staatssecretaris I&W), Executive Director van de Wereldbank Frank Heemskerk, en Edith Schippers, minister van VWS in Rutte II.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten van Rossum, Tim Masselink
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462721456
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2018
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99