Topografische wandelkaarten 1 Ardennen

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gedetailleerdste stafkaarten 1:10.000 van het Nationaal Geografisch Instituut nu op dvd. -Interactief! Ga zelf aan de slag op de kaart: zoomen, locaties opzoeken, routes uittekenen... Geef de kaart een persoonlijke toets en voeg uw eigen foto's toe. -Met voor elke route een duidelijke samenvatting: het aantal km, de hoogteverschillen, de geschatte tijd onderweg. -Druk uw tocht af op A4-formaat of exporteer uw route naar uw Garmin of Magellan GPS-toestel voor navigatie onderweg. -Volg uw tocht in de programma's PathAway of Ozi-Explorer op uw PDA. -De mooiste, interessantste en leukste bezienswaardigheden staan aangeduid op de kaart, steeds met een handige fiche met een korte beschrijving en praktische informatie. -Inclusief 20 volledig beschreven en uitgetekende wandelingen. Ga meteen op pad! -Topografische Wandelkaarten "Antwerpse Kempen": winnaars IMTA Gold Award 2010 "Best Digital Data Product". Over het boek: Plannen op de 1:10 000 wandelkaarten Stippel zelf uw wandeltochten uit op de enige echte wandelkaarten 1:10 000 van het Nationaal Geografisch Instituut: met de regio Huy - La Roche - Durbuy - Saint-Hubert. Zoeken, zoomen, meten en tekenen Zoom in en uit. Zoek locaties op plaatsnaam, postcode of coˆrdinaten. Teken een tocht en bekijk het hoogteprofiel ervan. Voeg notities en foto's toe op de kaart. Navigatie onderweg Druk uw tocht af op de kaart, met een duidelijke routesamenvatting: het aantal km, de hoogteverschillen, de geschatte tijd onderweg... Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Exporteer uw tochten naar een Garmin GPS-toestel* of naar de programma's OziExplorer en PathAway op uw PDA.** Aanbevolen configuratie PC met DVD-ROM-speler Processor: Pentium III 700 Mhz 1 Gb intern geheugen (RAM) 3 Gb vrije schijfruimte op de harde schijf voor installatie van het programma Internetverbinding vereist voor productactivatie (eenmalig) Beeldscherm: 1024x768, minimum 16-bit kleuren Besturingssysteem: Windows 2000, XP en Vista USB of seriÎle poort voor connectie met GPS of PDA 

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020974379
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De gedetailleerdste stafkaarten 1:10.000 van het Nationaal Geografisch Instituut nu op dvd.

-Interactief! Ga zelf aan de slag op de kaart: zoomen, locaties opzoeken, routes uittekenen... Geef de kaart een persoonlijke toets en voeg uw eigen foto's toe.

-Met voor elke route een duidelijke samenvatting: het aantal km, de hoogteverschillen, de geschatte tijd onderweg.

-Druk uw tocht af op A4-formaat of exporteer uw route naar uw Garmin of Magellan GPS-toestel voor navigatie onderweg.

-Volg uw tocht in de programma's PathAway of Ozi-Explorer op uw PDA.

-De mooiste, interessantste en leukste bezienswaardigheden staan aangeduid op de kaart, steeds met een handige fiche met een korte beschrijving en praktische informatie.

-Inclusief 20 volledig beschreven en uitgetekende wandelingen. Ga meteen op pad!

-Topografische Wandelkaarten "Antwerpse Kempen": winnaars IMTA Gold Award 2010 "Best Digital Data Product".

Over het boek:

Plannen op de 1:10 000 wandelkaarten
Stippel zelf uw wandeltochten uit op de enige echte wandelkaarten 1:10 000 van het Nationaal Geografisch Instituut: met de regio Huy - La Roche - Durbuy - Saint-Hubert.

Zoeken, zoomen, meten en tekenen
Zoom in en uit. Zoek locaties op plaatsnaam, postcode of coˆrdinaten. Teken een tocht en bekijk het hoogteprofiel ervan. Voeg notities en foto's toe op de kaart.

Navigatie onderweg
Druk uw tocht af op de kaart, met een duidelijke routesamenvatting: het aantal km, de hoogteverschillen, de geschatte tijd onderweg... Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Exporteer uw tochten naar een Garmin GPS-toestel* of naar de programma's OziExplorer en PathAway op uw PDA.**

Aanbevolen configuratie
PC met DVD-ROM-speler
Processor: Pentium III 700 Mhz
1 Gb intern geheugen (RAM)
3 Gb vrije schijfruimte op de harde schijf voor installatie van het programma
Internetverbinding vereist voor productactivatie (eenmalig)
Beeldscherm: 1024x768, minimum 16-bit kleuren
Besturingssysteem: Windows 2000, XP en Vista
USB of seriÎle poort voor connectie met GPS of PDA 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020974379
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99