Tools voor teams

de toolbox voor succesvolle samenwerking

Prijs € 38,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jaco van der Schoor, Thijs Rijnbergen

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Teams staan onder grote druk. Er moet gepresteerd worden en dat tegen lagere kosten, met minder mensen. Samenwerken is de sleutel tot succes, maar waar samen gewerkt wordt ontstaan ook problemen. In onze praktijk zien we veel teams, teammanagers en teamcoaches worstelen met tal van vragen:- Hoe zet ik gedoe en onrust om in plezier en succes.- Hoe bevorder ik de inbreng van teamleden?- Hoe zorg ik voor efficiënte en inspirerende vergaderingen.- Hoe zorgen we ervoor dat we besluiten nemen waar iedereen achter staat?- We hebben binnenkort een teamdag, hoe kan ik die zo invullen dat de dag leuk én effectief is?Ook zien wij de tendens om meer zelf te doen, minder externen in te huren. Daarom is er nu dit boek. Een route-map naar de juiste interventie voor iedere situatie op het juiste moment. Met concrete werkvormen en adviezen om van je team een topteam te maken!Voor wie?Dit boek schrijven wij voor teamleiders en professionele teamontwikkelaars zoals teamcoaches en teamadviseurs.Jaco van der SchoorJaco van der schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/ eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking. Thijs RijnbergenThijs Rijnbergen is organisatiepsycholoog en teamontwikkelaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jaco van der Schoor, Thijs Rijnbergen
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201606
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Teams staan onder grote druk. Er moet gepresteerd worden en dat tegen lagere kosten, met minder mensen. Samenwerken is de sleutel tot succes, maar waar samen gewerkt wordt ontstaan ook problemen. In onze praktijk zien we veel teams, teammanagers en teamcoaches worstelen met tal van vragen:
- Hoe zet ik gedoe en onrust om in plezier en succes.
- Hoe bevorder ik de inbreng van teamleden?
- Hoe zorg ik voor efficiënte en inspirerende vergaderingen.
- Hoe zorgen we ervoor dat we besluiten nemen waar iedereen achter staat?
- We hebben binnenkort een teamdag, hoe kan ik die zo invullen dat de dag leuk én effectief is?

Ook zien wij de tendens om meer zelf te doen, minder externen in te huren. Daarom is er nu dit boek. Een route-map naar de juiste interventie voor iedere situatie op het juiste moment. Met concrete werkvormen en adviezen om van je team een topteam te maken!

Voor wie?
Dit boek schrijven wij voor teamleiders en professionele teamontwikkelaars zoals teamcoaches en teamadviseurs.

Jaco van der Schoor
Jaco van der schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/ eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking.

Thijs Rijnbergen
Thijs Rijnbergen is organisatiepsycholoog en teamontwikkelaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jaco van der Schoor, Thijs Rijnbergen
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201606
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99