Toolkit voor agile leiders

leidinggeven aan wendbare teams

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Peter Koning

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toolkit voor agile leiders staat boordevol praktische tools. Met concrete handvatten, praktijkvoorbeelden, interviews en stappenplannen kan iedere manager op een nieuwe manier leidinggeven.Je voelt je verantwoordelijk voor jouw nieuwe agile team. Je wilt dat het team groeit en sneller kan reageren op de veranderingen in de markt. Maar hoe houd je op een effectieve én energieke manier grip op je team, zodat het zelfstandig het verschil kan maken, met als doel: meer klantimpact? Welke overzichten, rapportages, meetings en metrics helpen hierbij? Wanneer moet je loslaten en wanneer moet je ingrijpen? En wat is hierbij de juiste vorm van zelforganisatie voor jouw team? Toolkit voor agile leiders geeft je de praktische tools waardoor jouw teams beter worden. De concrete handvatten, praktijkvoorbeelden, interviews en stappenplannen laten je op een nieuwe manier leidinggeven.Peter Koning is een doorgewinterde leidinggevende in agile organisaties. Als senior consultant traint en adviseert hij leidinggevenden en begeleidt hij de managementteams van agile transformaties. Samen met enkele bedrijven heeft hij praktische tools ontwikkeld die door steeds meer bedrijven worden gebruikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Koning
Uitgever
Boom
ISBN
9789024415601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Toolkit voor agile leiders staat boordevol praktische tools. Met concrete handvatten, praktijkvoorbeelden, interviews en stappenplannen kan iedere manager op een nieuwe manier leidinggeven.

Je voelt je verantwoordelijk voor jouw nieuwe agile team. Je wilt dat het team groeit en sneller kan reageren op de veranderingen in de markt. Maar hoe houd je op een effectieve én energieke manier grip op je team, zodat het zelfstandig het verschil kan maken, met als doel: meer klantimpact? Welke overzichten, rapportages, meetings en metrics helpen hierbij? Wanneer moet je loslaten en wanneer moet je ingrijpen? En wat is hierbij de juiste vorm van zelforganisatie voor jouw team? Toolkit voor agile leiders geeft je de praktische tools waardoor jouw teams beter worden. De concrete handvatten, praktijkvoorbeelden, interviews en stappenplannen laten je op een nieuwe manier leidinggeven.

Peter Koning is een doorgewinterde leidinggevende in agile organisaties. Als senior consultant traint en adviseert hij leidinggevenden en begeleidt hij de managementteams van agile transformaties. Samen met enkele bedrijven heeft hij praktische tools ontwikkeld die door steeds meer bedrijven worden gebruikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Koning
Uitgever
Boom
ISBN
9789024415601
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99