Tom Poes en de pas-kaart

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marten Toonder

Hardback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tom Poes en de Pas-Kaart is een compleet nieuw verhaal. In het verhaal Tom Poes en de Pas-Kaart gaan Olivier B. Bommel en Tom Poes op zoek naar het land waar het gras altijd groener is. Dick Matena (69), jarenlang striptekenaar voor de Toonder Studio's en officiële opvolger van Marten Toonder, is de tekenaar en schrijver van het verhaal. Hij ziet het nieuwe verhaal als een klassiek Bommelverhaal. "Het is een typisch Toonder universeel thema - het denken dat het elders beter is."Heer Bommel reageert:"Soms staat men paf en uit men sprakeloos zijn verbazing omdat woorden te kort schieten. Jaren heb ik vanaf de openhaard, gehuld in kamerjas, nadagen machteloos moeten toezien hoe banken instortten, politici tot op het bot gepeild werden, en pauwen en witte mannen van hoge torens bliezen, terwijl de wereld maar doordraaide zodat het me vaak zwaar te moede werd. Waar moet dat heen? dacht ik dan, totdat bleek dat menigeen zonder mijn bestaan de zin verloren had en zich verenigde in een Bommelglossy die uit de winkels puilde en de roep om mijn terugkeer mij van heinde en ver om de oren vloog. Een Bommel weet dan wat hem te doen staat, want al zijn normen en waarden ver te zoeken, hij vindt ze! Tot binnenkort dus, vrienden en vriendinnen."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Uitgeverij Personalia
ISBN
9789079287215
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Tom Poes en de Pas-Kaart is een compleet nieuw verhaal. In het verhaal Tom Poes en de Pas-Kaart gaan Olivier B. Bommel en Tom Poes op zoek naar het land waar het gras altijd groener is. Dick Matena (69), jarenlang striptekenaar voor de Toonder Studio's en officiële opvolger van Marten Toonder, is de tekenaar en schrijver van het verhaal. Hij ziet het nieuwe verhaal als een klassiek Bommelverhaal. "Het is een typisch Toonder universeel thema - het denken dat het elders beter is."

Heer Bommel reageert:
"Soms staat men paf en uit men sprakeloos zijn verbazing omdat woorden te kort schieten. Jaren heb ik vanaf de openhaard, gehuld in kamerjas, nadagen machteloos moeten toezien hoe banken instortten, politici tot op het bot gepeild werden, en pauwen en witte mannen van hoge torens bliezen, terwijl de wereld maar doordraaide zodat het me vaak zwaar te moede werd. Waar moet dat heen? dacht ik dan, totdat bleek dat menigeen zonder mijn bestaan de zin verloren had en zich verenigde in een Bommelglossy die uit de winkels puilde en de roep om mijn terugkeer mij van heinde en ver om de oren vloog. Een Bommel weet dan wat hem te doen staat, want al zijn normen en waarden ver te zoeken, hij vindt ze! Tot binnenkort dus, vrienden en vriendinnen."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Uitgeverij Personalia
ISBN
9789079287215
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99