Time to ACT!

het basisboek voor professionals

Prijs € 54,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Gijs Jansen, Tim Batink

Paperback | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk vande psycholoog, trainer en coach. De 'Acceptance and Commitment Therapy' (ACT) vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan!Time te Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan.Het eerste gedeelte van Time to ACT! begint direct met een diepe duik in de praktijk. Op een bijzonder laagdrempelige manier laten de schrijvers je zien, voelen en ervaren wat de verschillende stadia van ACT zijn, hoe jedeze in je eigen leven kunt toepassen en vooral: hoe je deze prachtige technieken vervolgens kunt gebruiken in je werk als professional. Stukjes theorie worden afgewisseld met hapklare brokken praktijk. Het boek is makkelijk leesbaar en er worden zoveel mogelijk praktisch toepasbareinstructies gegeven.Het programma is speels en maakt veel gebruik van metaforen, die ondersteundworden door prachtige illustraties. Op de bijgeleverde dvd geven de auteurs zelf duidelijke voorbeelden van de technieken die binnen ACT gebruikt worden.Het tweede gedeelte van het boek staat in het teken van diagnostiek. Met behulpvan testen, tips en tools krijg je alles wat je nodig hebt aangereikt om ACT op een professionele, wetenschappelijk verantwoorde wijze toe te passen.Via de website www.timetoact.nl kun je vervolgens naar hartenlust allerlei extra's, handouts en achtergrondinformatie downloaden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gijs Jansen, Tim Batink
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058718259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Beschrijving

Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van
de psycholoog, trainer en coach. De 'Acceptance and Commitment Therapy' (ACT) vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen. ACT bewijst dat wetenschap en spiritualiteit elkaar niet hoeven te bijten. Sterker nog: ze vullen elkaar perfect aan!

Time te Act! is bedoeld voor iedereen die op een professionele, ervaringsgerichte en praktische manier met ACT aan de slag wil gaan.
Het eerste gedeelte van Time to ACT! begint direct met een diepe duik in de praktijk. Op een bijzonder laagdrempelige manier laten de schrijvers je zien, voelen en ervaren wat de verschillende stadia van ACT zijn, hoe je
deze in je eigen leven kunt toepassen en vooral: hoe je deze prachtige technieken vervolgens kunt gebruiken in je werk als professional. Stukjes theorie worden afgewisseld met hapklare brokken praktijk. Het boek is makkelijk leesbaar en er worden zoveel mogelijk praktisch toepasbare
instructies gegeven.
Het programma is speels en maakt veel gebruik van metaforen, die ondersteund
worden door prachtige illustraties. Op de bijgeleverde dvd geven de auteurs zelf duidelijke voorbeelden van de technieken die binnen ACT gebruikt worden.

Het tweede gedeelte van het boek staat in het teken van diagnostiek. Met behulp
van testen, tips en tools krijg je alles wat je nodig hebt aangereikt om ACT op een professionele, wetenschappelijk verantwoorde wijze toe te passen.
Via de website www.timetoact.nl kun je vervolgens naar hartenlust allerlei extra's, handouts en achtergrondinformatie downloaden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gijs Jansen, Tim Batink
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058718259
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
450

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99