Theoretische rechtswetenschap

Prijs € 35,00

Uitverkocht

A.J. Ostachevski

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In dit boek heeft dr. drs. A.J. Ostachevski LLM de resultaten van zijn onderzoek over de situatie van de huidige rechtswetenschap beschreven. Tijdens het uitgevoerde onderzoek heeft de auteur zich de vraag gesteld: 'wat zijn de empirische rechten en op welke objectieve grondslagen kunnen deze rechten worden gebaseerd?' In verband met deze vraag is door de auteur een analyse van de inhoudelijke theoretische en empirische wetenschappelijkheid van de rechtswetenschap gedaan. Op grond van de resultaten van deze analyse zijn door de auteur onder meer de modellen van de theoretische rechtsbegripsvorming, structuren van rechtshypothesevorming en rechtstheorievorming ontwikkeld. Voor het eerst zijn de objectiefwerkelijke rechtstheorie over de empirische levensrechten: Vita Iura Empirica opgesteld en de daaruit voortvloeiende empirische rechten in het rechtssysteem van de optimale empirische levensrechten: Systema Optimum Vita Iura Empirica (Ost) 2016, gestructureerd en geclassificeerd.Hopelijk kan dit boek een bijdrage aan het bewuste debat over de empirische rechten en de rol van de rechtswetenschap bij het vaststellen van de objectieve rechten leveren. Naar verwachting kunnen alle wetenschappers, rechtswetenschappers, juristen, rechters, studenten en andere belanghebbenden en geïnteresseerden met plezier kennis nemen van dit boek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A.J. Ostachevski
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087596507
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
876

Beschrijving

In dit boek heeft dr. drs. A.J. Ostachevski LLM de resultaten van zijn onderzoek over de situatie van de huidige rechtswetenschap beschreven. Tijdens het uitgevoerde onderzoek heeft de auteur zich de vraag gesteld: 'wat zijn de empirische rechten en op welke objectieve grondslagen kunnen deze rechten worden gebaseerd?' In verband met deze vraag is door de auteur een analyse van de inhoudelijke theoretische en empirische wetenschappelijkheid van de rechtswetenschap gedaan.
Op grond van de resultaten van deze analyse zijn door de auteur onder meer de modellen van de theoretische rechtsbegripsvorming, structuren van rechtshypothesevorming en rechtstheorievorming ontwikkeld. Voor het eerst zijn de objectiefwerkelijke rechtstheorie over de empirische levensrechten: Vita Iura Empirica opgesteld en de daaruit voortvloeiende empirische rechten in het rechtssysteem van de optimale empirische levensrechten: Systema Optimum Vita Iura Empirica (Ost) 2016, gestructureerd en geclassificeerd.
Hopelijk kan dit boek een bijdrage aan het bewuste debat over de empirische rechten en de rol van de rechtswetenschap bij het vaststellen van de objectieve rechten leveren. Naar verwachting kunnen alle wetenschappers, rechtswetenschappers, juristen, rechters, studenten en andere belanghebbenden en geïnteresseerden met plezier kennis nemen van dit boek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A.J. Ostachevski
Uitgever
U2pi BV
ISBN
9789087596507
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
876

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99