The Virtual Economy

A guide for leaders to thrive in the 3rd age of the Internet

Prijs € 34,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem

Paperback | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het internet staat voor een revolutie. De derde golf van het internet ontvouwt zich voor onze ogen. Web3 is een verzamelnaam geworden voor de visie van een nieuw, beter internet. In essentie gebruikt Web3 blockchains, cryptomunten en NFT’s om de macht terug te geven aan de gebruikers in de vorm van eigendom. En wat met dat andere buzzword: de metaverse? Waar gaat het over en welke kansen zal de verschuiving naar de metaverse creëren voor bedrijven, overheden & de maatschappij in het algemeen? Wat wordt de rol van die virtuele 3D-werelden waarin we allemaal avatars worden? Hoe slaan ze de brug naar de echte wereld? Er staat een generatie voor de deur die floreert in virtuele werelden en virtuele gemeenschappen. Die nieuwe generatie denkt en leeft anders, van vrije tijd tot werk en alles daartussenin. Dus hoe kan jouw bedrijf waarde creëren en de kans grijpen? The Virtual Economy leidt je door de verschillende lagen van de metaverse en Web3 en toont hoe je als bedrijf het potentieel ervan kunt benutten door meerwaarde te creëren voor de volgende generatie klanten, community’s en burgers.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463375429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Het internet staat voor een revolutie. De derde golf van het internet ontvouwt zich voor onze ogen. Web3 is een verzamelnaam geworden voor de visie van een nieuw, beter internet. In essentie gebruikt Web3 blockchains, cryptomunten en NFT’s om de macht terug te geven aan de gebruikers in de vorm van eigendom.


En wat met dat andere buzzword: de metaverse? Waar gaat het over en welke kansen zal de verschuiving naar de metaverse creëren voor bedrijven, overheden & de maatschappij in het algemeen? Wat wordt de rol van die virtuele 3D-werelden waarin we allemaal avatars worden? Hoe slaan ze de brug naar de echte wereld?


Er staat een generatie voor de deur die floreert in virtuele werelden en virtuele gemeenschappen. Die nieuwe generatie denkt en leeft anders, van vrije tijd tot werk en alles daartussenin. Dus hoe kan jouw bedrijf waarde creëren en de kans grijpen? The Virtual Economy leidt je door de verschillende lagen van de metaverse en Web3 en toont hoe je als bedrijf het potentieel ervan kunt benutten door meerwaarde te creëren voor de volgende generatie klanten, community’s en burgers.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeremy Denisty, Dado Van Peteghem
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463375429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99