Tegenstelling

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Geertrude Verweij

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nina Veldman werkt als au pair in het gezin van fotomodel en actrice Sofie de Wit. Naast de zorg voor Sofies acht weken oude tweeling springt ze ook af en toe bij als oppas voor Roos, het vierjarige nichtje van Sofie. In de televisiestudio leert Nina geluidstechnicus Nico kennen. Ze is gevleid door zijn belangstelling voor haar en gaat een paar keer met hem uit, maar ze twijfelt of haar gevoelens voor hem wel diep genoeg gaan om een relatie met hem te beginnen. Bovendien is Diederik er ook nog. Ondanks zijn norse gedrag heeft ze een zwak voor de biologische vader van Roos. Hij is echter allesbehalve vriendelijk en Nina heeft de indruk dat hij op haar neerkijkt. Maar is dat wel echt zo? Tegenstelling is het zelfstandig te lezen vervolg op Incognito en Dilemma. Geertrude Verweij is in 1971 geboren in Huizen, waar ze tot haar 18e jaar woonde. Daarna woonde ze 10 jaar in Gouda. Nu woont ze in Zevenhuizen , waar ze samen met haar man een IT-bedrijf runt. De pers over 'Huis vol verleden': "Een echt liefdesverhaal...met alles erop en eraan: romantiek, problemen... Het verhaal leest vlot en gemakkelijk....Vlotte dialogen, meeslepend en af en toe ontroerend....Plot hedendaags". (Patricia Moons voor Biblion) "Geertrude Verweij heeft duidelijk talent. Ze weet dingen zo op papier te zetten dat je als lezer alles voor je ziet en meeleeft met de hoofdpersoon...Liefdesroman met een leuk thema... Prima uitgewerkt". (www.ciao-shopping.nl) De pers over 'Incognito': Spannend, goedlopend verhaal, waar je vanaf het eerste moment lekker in zit... (Jochien Dantuma voor Biblion) De pers over 'Dilemma': Eigentijds en vlot geschreven verhaal, dat prima gelezen kan worden zonder de voorgeschiedenis te kennen. (Marieke ten Pierick voor Biblion) De pers over 'Familiegeheimen': Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Plot en sfeer roepen herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie. Lekker vakantieboek, voor een breed, voornamelijk vrouwelijk publiek. (Jochien Dantuma voor Biblion)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geertrude Verweij
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving


Nina Veldman werkt als au pair in het gezin van fotomodel en actrice Sofie de Wit.
Naast de zorg voor Sofies acht weken oude tweeling springt ze ook af en toe bij als oppas voor Roos, het vierjarige nichtje van Sofie. In de televisiestudio leert Nina geluidstechnicus Nico kennen. Ze is gevleid door zijn belangstelling voor haar en gaat een paar keer met hem uit, maar ze twijfelt of haar gevoelens voor hem wel diep genoeg gaan om een relatie met hem te beginnen.
Bovendien is Diederik er ook nog. Ondanks zijn norse gedrag heeft ze een zwak voor de biologische vader van Roos. Hij is echter allesbehalve vriendelijk en Nina heeft de indruk dat hij op haar neerkijkt. Maar is dat wel echt zo? Tegenstelling is het zelfstandig te lezen vervolg op Incognito en Dilemma.
Geertrude Verweij is in 1971 geboren in Huizen, waar ze tot haar 18e
jaar woonde. Daarna woonde ze 10 jaar in Gouda. Nu woont ze in
Zevenhuizen , waar ze samen met haar man een IT-bedrijf runt.
De pers over 'Huis vol verleden':
"Een echt liefdesverhaal...met alles erop en eraan: romantiek, problemen...
Het verhaal leest vlot en gemakkelijk....Vlotte dialogen,
meeslepend en af en toe ontroerend....Plot hedendaags".
(Patricia Moons voor Biblion)
"Geertrude Verweij heeft duidelijk talent. Ze weet dingen zo op papier te zetten dat je als lezer alles voor je ziet en meeleeft met de hoofdpersoon...Liefdesroman met een leuk thema... Prima uitgewerkt".
(www.ciao-shopping.nl)
De pers over 'Incognito':
Spannend, goedlopend verhaal, waar je vanaf het eerste moment lekker in zit...
(Jochien Dantuma voor Biblion)
De pers over 'Dilemma':
Eigentijds en vlot geschreven verhaal, dat prima gelezen kan worden zonder de voorgeschiedenis te kennen. (Marieke ten Pierick voor Biblion)
De pers over 'Familiegeheimen':
Spannend verhaal, waarbij de aandacht eigenlijk nergens verslapt en je blijft lezen omdat je de afloop wilt weten. Plot en sfeer roepen herinneringen op aan de detectives van Agatha Christie. Lekker vakantieboek, voor een breed, voornamelijk vrouwelijk publiek.
(Jochien Dantuma voor Biblion)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geertrude Verweij
Uitgever
Ellessy, Uitgeverij
ISBN
9789086602254
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99