Teampower

alchemie van de groep

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Baud Vandenbemden

Paperback | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'We voelden de goede energie in de groep.' Of: 'Er was geen chemie tussen de groepsleden.' Iedereen die met groepen mensen werkt, als docent, trainer, begeleider, coach of manager, herkent deze woorden. Soms lijkt het alsof we als leider geen invloed hebben op de groepsenergie. Maar dat is een misvatting. Het boek 'Teampower, alchemie van de groep' geeft je inzicht in de werking van bewustzijnsenergie, individueel en in groepen, en leert je hoe je deze als leider kunt aansturen. Teampower geeft grip op de groep: - Het energetische aspect van groepswerk. - De vijf psychosociale kernbehoeftes in een groep. - Groepsfasen als natuurlijke cycli. - Alchemie van de groep concreet: vakkundig transformatie processen bewerkstelligen. - Een groep als levende entiteit, met natuurlijke cycli en wetmatigheden. Baud Vandenbemden heeft 20 jaar ervaring in het werken met groepen: straatjongeren, schoolteams, meditatiegroepen, cursusgroepen, leidinggevenden... Baud is coach, internationale trainer en auteur. Hij heeft o.a. een TGI diploma en is leraar bij het Universal Healing Tao instituut. Het boek Corepower, zelfsturing vanuit je kern is ook van zijn hand. Baud ziet het als zijn missie om een brug te zijn tussen het zichtbare en het onzichtbare, tussen de binnen- en de buitenkant, tussen de vorm en het vormloze. Feedback van eerdere lezers: "Ik was diep geraakt toen ik eindelijk de woorden las die weergaven wat ik al jaren voelde" (een Tao lerares) "zeer praktisch en concreet: ik kon de groepsfasen zo bij het team dat ik begeleid toepassen" (Een procesbegeleider) "Ik ben ervan overtuigd dat mijn wens om krachtig, liefdevol en wijs leiding te geven woorden, bronnen en professionaliteit heeft gekregen door dit boek" (een schooldirecteur) www.corepower.be

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Baud Vandenbemden
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461537058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Beschrijving

'We voelden de goede energie in de groep.' Of: 'Er was geen chemie tussen de groepsleden.' Iedereen die met groepen mensen werkt, als docent, trainer, begeleider, coach of manager, herkent deze woorden. Soms lijkt het alsof we als leider geen invloed hebben op de groepsenergie. Maar dat is een misvatting. Het boek 'Teampower, alchemie van de groep' geeft je inzicht in de werking van bewustzijnsenergie, individueel en in groepen, en leert je hoe je deze als leider kunt aansturen. Teampower geeft grip op de groep:

- Het energetische aspect van groepswerk.

- De vijf psychosociale kernbehoeftes in een groep.

- Groepsfasen als natuurlijke cycli.

- Alchemie van de groep concreet: vakkundig transformatie processen bewerkstelligen.

- Een groep als levende entiteit, met natuurlijke cycli en wetmatigheden.

Baud Vandenbemden heeft 20 jaar ervaring in het werken met groepen: straatjongeren, schoolteams, meditatiegroepen, cursusgroepen, leidinggevenden... Baud is coach, internationale trainer en auteur. Hij heeft o.a. een TGI diploma en is leraar bij het Universal Healing Tao instituut. Het boek Corepower, zelfsturing vanuit je kern is ook van zijn hand. Baud ziet het als zijn missie om een brug te zijn tussen het zichtbare en het onzichtbare, tussen de binnen- en de buitenkant, tussen de vorm en het vormloze.

Feedback van eerdere lezers:

"Ik was diep geraakt toen ik eindelijk de woorden las die weergaven wat ik al jaren voelde" (een Tao lerares)

"zeer praktisch en concreet: ik kon de groepsfasen zo bij het team dat ik begeleid toepassen" (Een procesbegeleider)

"Ik ben ervan overtuigd dat mijn wens om krachtig, liefdevol en wijs leiding te geven woorden, bronnen en professionaliteit heeft gekregen door dit boek" (een schooldirecteur)

www.corepower.be

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Baud Vandenbemden
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij
ISBN
9789461537058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
456

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99