Team TimeManagement

of waarom je timemanagement niet alleen kunt doen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Bert van Dijk

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Belangrijk, dringend, urgent, had ‘gisteren’ al af moeten zijn … Maakt u aan de hand van deze criteria prioriteitenlijstjes die allen voor uzelf bedoeld zijn? Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe zo’n lijstje eruit zou zien wanneer u ook rekening zou houden met de planningen en agenda’s van uw collega’s? Want eigenlijk heft alles wat u uit professioneel oogpunt doet te maken met en gevolgen voor uw collega’s. Zou, zo bezien, een gezamenlijk prioriteitenlijste dan niet veel effectiever zijn …?De meeste timemanagementboeken en –trainingen gaan uit van het individu, en houden er helemaal geen rekening mee dat u te maken hebt met een groter geheel: een team van medewerkers. En dat is nou juist de belangrijkste achilleshiel: de redden waarom zo’n individuele training en/of boek op de langere termijn vaak niet beklijft. In Team Time Management vindt u in het VISIE-model een doeltreffende methode om in teamverband de gezamenlijk beschikbare tijd zo optimal mogelijk te gebrauiken. Een realistische methode waarbij u in uw tijdplanningen rekening houdt met uw collega’s. Wanneer u echt greep op teamtijd wilt krijgen is TeamTimeManagement of waarom je timemanagement niet alleen kunt doen, een onmisbaar boek voor iedereen die in teamverband in een organisatie werkt, of leidinggeeft aan een team of afdeling.Bert van Dijk (1954) is zelfstandig organisatieadviseur en managementtrainer. Hij schreef voor Thema onder andere Beïnvloed anderen, begin bij jezelf, Bereiken wat je wilt! En De mythe van perfectionisme. Hij is mede- eigenaar van Het OrganiMatie Advies Bureau: een bedrijf dat organisaties help teen plek te worden waar mensen met plezier naartoe gaan. Bert van Dijk heeft jarenlange ervaring in het beste uit mensen in organisaties halen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058712677
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Belangrijk, dringend, urgent, had ‘gisteren’ al af moeten zijn … Maakt u aan de hand van deze criteria prioriteitenlijstjes die allen voor uzelf bedoeld zijn? Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe zo’n lijstje eruit zou zien wanneer u ook rekening zou houden met de planningen en agenda’s van uw collega’s? Want eigenlijk heft alles wat u uit professioneel oogpunt doet te maken met en gevolgen voor uw collega’s. Zou, zo bezien, een gezamenlijk prioriteitenlijste dan niet veel effectiever zijn …?
De meeste timemanagementboeken en –trainingen gaan uit van het individu, en houden er helemaal geen rekening mee dat u te maken hebt met een groter geheel: een team van medewerkers. En dat is nou juist de belangrijkste achilleshiel: de redden waarom zo’n individuele training en/of boek op de langere termijn vaak niet beklijft. In Team Time Management vindt u in het VISIE-model een doeltreffende methode om in teamverband de gezamenlijk beschikbare tijd zo optimal mogelijk te gebrauiken. Een realistische methode waarbij u in uw tijdplanningen rekening houdt met uw collega’s. Wanneer u echt greep op teamtijd wilt krijgen is TeamTimeManagement of waarom je timemanagement niet alleen kunt doen, een onmisbaar boek voor iedereen die in teamverband in een organisatie werkt, of leidinggeeft aan een team of afdeling.
Bert van Dijk (1954) is zelfstandig organisatieadviseur en managementtrainer. Hij schreef voor Thema onder andere Beïnvloed anderen, begin bij jezelf, Bereiken wat je wilt! En De mythe van perfectionisme. Hij is mede- eigenaar van Het OrganiMatie Advies Bureau: een bedrijf dat organisaties help teen plek te worden waar mensen met plezier naartoe gaan. Bert van Dijk heeft jarenlange ervaring in het beste uit mensen in organisaties halen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bert van Dijk
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058712677
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99