Tantristische liefde

chakra's openen de weg naar extase

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Margot Anand

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tantra richt zich niet alleen op seksuele extase, het is ook een manier om je bewustzijn te vergroten in het dagelijks leven. Deze ‘alledaagse extase’ kun je ook ervaren als levensenergie die vrij door je chakra’s stroomt. Margot Anand noemt dit ‘verliefd zijn op het leven’. Het maakt dat je meer doet dan alleen je plicht. Je neemt ten volle deel aan het leven en deelt je vreugde, pijn, talenten en waarheid met de mensen om je heen.Tantrische liefde brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die al in ons dagelijks leven aanwezig, aan de hand van de chakra’s als zeven tantrische sleutels:1.zeg ‘ja’ tegen het leven;2.ga mee met de stroom van je levenskracht;3.vetrouw op jezelf en laat dat zien;4.open je hart voor jezelf en anderen;5.wees authentiek in het uitdrukken van je creativiteit en waarheid;6.kijk naar binnen voor helderheid en inzicht;7.maak kennis met dankbaarheid, spirituele vrede en de kunst om het leven ten volle te leven.De oefeningen , rituelen, dansvormen en meditaties zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van tieners tot vijftigplussers. Margot Anans: ‘ Ik heb waargenomen hoe mensen met behulp van oefeningen uit dit boek aanzienlijk minder spanningen op hun werk hadden, meer creativiteit ervoeren, overvloed en succes hadden, een grote inspiratie, zelfvertrouwen, kracht en leidinggevende kwaliteiten kregen op verschillende terreinen en zich in veel ruimere mate verantwoordelijk voelden voor en dienstbaar wilden zijn aan anderen en aan de wereld als geheel.’Margot Anand is auteur van de bestsellers Tantra, een weg naar intimiteit en extase en De magie van tantra. Ze geeft wereldwijs lezingen en workshops.Tantrische liefdeMargot AnandISBN 978906963743315.5 x 23.5 cmPaperback€ 19.90

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Margot Anand
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637433
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

Tantra richt zich niet alleen op seksuele extase, het is ook een manier om je bewustzijn te vergroten in het dagelijks leven. Deze ‘alledaagse extase’ kun je ook ervaren als levensenergie die vrij door je chakra’s stroomt. Margot Anand noemt dit ‘verliefd zijn op het leven’. Het maakt dat je meer doet dan alleen je plicht. Je neemt ten volle deel aan het leven en deelt je vreugde, pijn, talenten en waarheid met de mensen om je heen.
Tantrische liefde brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die al in ons dagelijks leven aanwezig, aan de hand van de chakra’s als zeven tantrische sleutels:
1.zeg ‘ja’ tegen het leven;
2.ga mee met de stroom van je levenskracht;
3.vetrouw op jezelf en laat dat zien;
4.open je hart voor jezelf en anderen;
5.wees authentiek in het uitdrukken van je creativiteit en waarheid;
6.kijk naar binnen voor helderheid en inzicht;
7.maak kennis met dankbaarheid, spirituele vrede en de kunst om het leven ten volle te leven.
De oefeningen , rituelen, dansvormen en meditaties zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden, van tieners tot vijftigplussers. Margot Anans: ‘ Ik heb waargenomen hoe mensen met behulp van oefeningen uit dit boek aanzienlijk minder spanningen op hun werk hadden, meer creativiteit ervoeren, overvloed en succes hadden, een grote inspiratie, zelfvertrouwen, kracht en leidinggevende kwaliteiten kregen op verschillende terreinen en zich in veel ruimere mate verantwoordelijk voelden voor en dienstbaar wilden zijn aan anderen en aan de wereld als geheel.’

Margot Anand is auteur van de bestsellers Tantra, een weg naar intimiteit en extase en De magie van tantra. Ze geeft wereldwijs lezingen en workshops.

Tantrische liefde
Margot Anand
ISBN 9789069637433
15.5 x 23.5 cm
Paperback
€ 19.90

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Margot Anand
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069637433
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99