Survival Guide for Scientists

writing - Presentation - Email

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

A. Lagendijk

Paperback | Mei 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle in's en outs voor de beginnende wetenschapper maar ook voor ervaren wetenschappers een onmisbare gidsIn dit unieke naslagwerk geeft natuurwetenschapper Ad Lagendijk zijn scherpe adviezen, tips en regels voor een succesvolle wetenschappelijke carrière voor ambitieuze natuurwetenschappers. De Survival Guide for Scientists bevat zeer praktische hoe-adviezen over essentiële onderwerpen als van het schrijven van wetenschappelijke teksten, het presenteren van onderzoek en het schrijven van efficiënte emails. De structuur van de gids is uniek: elke sectie is georganiseerd als een verzameling van logisch genummerd korte regels. Elke onderdeel kan ook apart gelezen worden.De auteur staat bekend om zijn uitgesproken meningen en heeft ook niet geschuwd om een aantal nuttige aanwijzingen te geven die politiek incorrect zijn.De Survival Guide wordt ondersteund door een blog, www.sciencesurvivalblog.com, waarin Ad Lagendijk samen met anderen schrijft over artikelen schrijven, publiceren, presenteren en andere vaardigheden die noodzakelijk zijn voor wetenschappers om hun werk succesvol te kunnen doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
A. Lagendijk
Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9789053565124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

Alle in's en outs voor de beginnende wetenschapper maar ook voor ervaren wetenschappers een onmisbare gids

In dit unieke naslagwerk geeft natuurwetenschapper Ad Lagendijk zijn scherpe adviezen, tips en regels voor een succesvolle wetenschappelijke carrière voor ambitieuze natuurwetenschappers. De Survival Guide for Scientists bevat zeer praktische hoe-adviezen over essentiële onderwerpen als van het schrijven van wetenschappelijke teksten, het presenteren van onderzoek en het schrijven van efficiënte emails. De structuur van de gids is uniek: elke sectie is georganiseerd als een verzameling van logisch genummerd korte regels. Elke onderdeel kan ook apart gelezen worden.
De auteur staat bekend om zijn uitgesproken meningen en heeft ook niet geschuwd om een aantal nuttige aanwijzingen te geven die politiek incorrect zijn.
De Survival Guide wordt ondersteund door een blog, www.sciencesurvivalblog.com, waarin Ad Lagendijk samen met anderen schrijft over artikelen schrijven, publiceren, presenteren en andere vaardigheden die noodzakelijk zijn voor wetenschappers om hun werk succesvol te kunnen doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
A. Lagendijk
Uitgever
Amsterdam University Press
ISBN
9789053565124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2008
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Engelstalig
Aantal Pagina's
260

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99