Superhelden.nl 2

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marcel van Driel

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een zinderende spionagethriller die je online kunt naspelen! Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl, maar niemand weet dat de beste spelers op het eiland Pala worden opgeleid tot superspion. Iris en haar vriendin YunYun moeten één laatste test doen voordat ze zichzelf een Superheld mogen noemen. Maar Iris slaap slecht en mist de scherpte die ze nodig heeft voor de levensgevaarlijke tocht door de jungle van Pala. Hun mysterieuze leider Mr. Oz kan alleen de allebeste kinderen gebryiken om zijn doel te bereiken en deinst nergens voor terug. Ondertussen probeert Iris met haar broer Justin, die ooit op spectaculaire wijze van Pala is ontsnapt, te ontdekken wat de plannen van Mr. Oz zijn. Voor welke missie traint hij de kinderen? Wordt de wereld er beter van, zoals hij beweert, of werkt hij juist aan haar ondergang? En aan welke kant staat Alex, de zoon van Mr. Oz én de jonge op wie Iris verliefd is? Speel dit spannende avontuur online na op Superhelden.nl! Marcel van Driel heeft meer dan veertig boeken geschreven. Superhelden.nl werd een groot succes. Marcel is vader van twee kinderen en woont in Utrecht. Net als Iris is Marcel dol op gamen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marcel van Driel
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789463241526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Beschrijving

Een zinderende spionagethriller die je online kunt naspelen!
Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl, maar niemand weet dat de beste spelers op het eiland Pala worden opgeleid tot superspion. Iris en haar vriendin YunYun moeten één laatste test doen voordat ze zichzelf een Superheld mogen noemen. Maar Iris slaap slecht en mist de scherpte die ze nodig heeft voor de levensgevaarlijke tocht door de jungle van Pala. Hun mysterieuze leider Mr. Oz kan alleen de allebeste kinderen gebryiken om zijn doel te bereiken en deinst nergens voor terug.
Ondertussen probeert Iris met haar broer Justin, die ooit op spectaculaire wijze van Pala is ontsnapt, te ontdekken wat de plannen van Mr. Oz zijn. Voor welke missie traint hij de kinderen? Wordt de wereld er beter van, zoals hij beweert, of werkt hij juist aan haar ondergang? En aan welke kant staat Alex, de zoon van Mr. Oz én de jonge op wie Iris verliefd is?
Speel dit spannende avontuur online na op Superhelden.nl!
Marcel van Driel heeft meer dan veertig boeken geschreven. Superhelden.nl werd een groot succes. Marcel is vader van twee kinderen en woont in Utrecht. Net als Iris is Marcel dol op gamen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marcel van Driel
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789463241526
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
238

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99