Succesvol groeien doe je zo !

razendsnel van onbewust onbekwaam (O.O) naar bewust bekwaam (B.B.) met doe-het-zelf coaching voor MKB-ers

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Paul Joore

Paperback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In recente publicaties wordt regelmatig gesteld dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ers Onbewust Onbekwaam zijn. Met name als het gaat over het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Want om succesvol te kunnen groeien moeten je medewerkers met jou op één lijn zitten. Middels dit boek en via InControlRating.com geeft Paul Joore de MKB-er houvast om zijn medewerkers mee te nemen in de juiste richting. Doel is te zorgen dat MKB-ers meer durven te vertrouwen op hun organisatorische kwaliteiten, zodat zij ambitieuzere doelen durven stellen. Dit laatste is noodzakelijk om de kans op succesvolle groei van bedrijven te vergroten. Laten we hopen dat de droom van zoveel mogelijk MKB-ers werkelijkheid wordt!Succesvol groeien doe je zo! is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden. Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig in de praktijk. En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.Wat voor veel ondernemers tot op heden onbereikbaar was, heeft Paul bereikbaar gemaakt. Wij zien binnen EY en EYnovation vele jonge bedrijven worstelen met het organiseren en structureren. Dit bemoeilijkt een succesvolle entree op de markt en gewenste resultaten blijven daardoor achterwege. Door de online tooling van InControlRating.com te gebruiken, vergroten ook deze bedrijven de kans op succes aanzienlijk.Patrick Gabriëls, Partner EY en co-founder EYnovationBuma/Stemra maakt dankbaar gebruik van de professionele maar zeer praktische aanpak van Paul. Want op een natuurlijke manier dwingen de Groeicirkels van Route ICR onze organisatie bewust bezig te zijn met het sturen van het gedrag van onze medewerkers. En dat zorgt ervoor dat onze processen zich continu verbeteren. Vanzelfsprekend draagt dat weer bij aan een beter rendement voor onze rechthebbenden!Drs. W.J. Ketellapper RA, CFO Buma/Stemra

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Joore
Uitgever
Wolf Productions
ISBN
9789462403123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

In recente publicaties wordt regelmatig gesteld dat het MKB in Nederland onvoldoende (door-) groeit. Een van de oorzaken is dat veel MKB-ers Onbewust Onbekwaam zijn. Met name als het gaat over het helder organiseren en structureren van hun bedrijf. Want om succesvol te kunnen groeien moeten je medewerkers met jou op één lijn zitten. Middels dit boek en via InControlRating.com geeft Paul Joore de MKB-er houvast om zijn medewerkers mee te nemen in de juiste richting. Doel is te zorgen dat MKB-ers meer durven te vertrouwen op hun organisatorische kwaliteiten, zodat zij ambitieuzere doelen durven stellen. Dit laatste is noodzakelijk om de kans op succesvolle groei van bedrijven te vergroten. Laten we hopen dat de droom van zoveel mogelijk MKB-ers werkelijkheid wordt!

Succesvol groeien doe je zo! is luchtig geschreven en bevat begrijpelijke taal voor MKB-ers. Hierdoor is iedere ondernemer in staat te begrijpen hoe zijn bedrijf beter georganiseerd en gestructureerd kan worden. Via de online tooling brengen zij dat ook nog eens eenvoudig in de praktijk. En dat zorgt uiteindelijk weer voor minder risicovolle bedrijven die wij graag via ons platform aan financiering helpen.
Drs. B.C.A. Denissen RA, CFO Collin Crowdfund N.V.

Wat voor veel ondernemers tot op heden onbereikbaar was, heeft Paul bereikbaar gemaakt. Wij zien binnen EY en EYnovation vele jonge bedrijven worstelen met het organiseren en structureren. Dit bemoeilijkt een succesvolle entree op de markt en gewenste resultaten blijven daardoor achterwege. Door de online tooling van InControlRating.com te gebruiken, vergroten ook deze bedrijven de kans op succes aanzienlijk.
Patrick Gabriëls, Partner EY en co-founder EYnovation

Buma/Stemra maakt dankbaar gebruik van de professionele maar zeer praktische aanpak van Paul. Want op een natuurlijke manier dwingen de Groeicirkels van Route ICR onze organisatie bewust bezig te zijn met het sturen van het gedrag van onze medewerkers. En dat zorgt ervoor dat onze processen zich continu verbeteren. Vanzelfsprekend draagt dat weer bij aan een beter rendement voor onze rechthebbenden!
Drs. W.J. Ketellapper RA, CFO Buma/Stemra




Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Joore
Uitgever
Wolf Productions
ISBN
9789462403123
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99