Structuurjunkie Planner (klein) - wood

Prijs € 24,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Cynthia Schultz

Paperback | April 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koop een Structuurjunkie planner en ontvang een gratis online training t.w.v. € 49,95! Meer informatie vind je op de actiesticker op de planner. Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen? Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. Structuurjunkie is onder andere bekend van NOS, de Volkskrant, Parool, RTLZ, Viva en Metro. Inmiddels zijn er meer dan 60.000 Structuurjunkie planners verkocht en zijn er duizenden tevreden klanten. In het kort: - Met de duidelijke maand- en weekoverzichten kan je je taken en doelen makkelijk inplannen zonder afleidingen. - Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. - Achterin is meer dan genoeg ruimte voor notities. - 13 ongedateerde maandoverzichten. - 54 ongedateerde weekoverzichten. - 4 jaaroverzichten. - De dagen in de weekoverzichten lopen van 7.00u tot 22.00u. - Met 100 grams hoge kwaliteit duurzaam papier. Je kan je favoriete balpen, vulpen of markeerstiften gebruiken, ze drukken niet door. - Twee leeslintjes zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk bij je huidige plannen komt. Alle planners worden uitgegeven met een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Blossom Books BOLD
ISBN
9789463493475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Koop een Structuurjunkie planner en ontvang een gratis online training t.w.v. € 49,95! Meer informatie vind je op de actiesticker op de planner.
Ben jij moe van je eindeloze takenlijsten en het overweldigende gevoel dat je altijd nog iets te doen hebt? Ben jij klaar om af te rekenen met chaos en stress? Ben je klaar om je doelen nu écht te behalen?
Dan is de succesvolle Structuurjunkie planner echt iets voor jou. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina's achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.
Structuurjunkie is onder andere bekend van NOS, de Volkskrant, Parool, RTLZ, Viva en Metro. Inmiddels zijn er meer dan 60.000 Structuurjunkie planners verkocht en zijn er duizenden tevreden klanten.
In het kort:
- Met de duidelijke maand- en weekoverzichten kan je je taken en doelen makkelijk inplannen zonder afleidingen. - Deze planner is ongedateerd, dus je kan beginnen op het moment dat jou uitkomt. Een week overslaan? Geen probleem. - Achterin is meer dan genoeg ruimte voor notities. - 13 ongedateerde maandoverzichten. - 54 ongedateerde weekoverzichten. - 4 jaaroverzichten. - De dagen in de weekoverzichten lopen van 7.00u tot 22.00u. - Met 100 grams hoge kwaliteit duurzaam papier. Je kan je favoriete balpen, vulpen of markeerstiften gebruiken, ze drukken niet door. - Twee leeslintjes zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk bij je huidige plannen komt.
Alle planners worden uitgegeven met een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cynthia Schultz
Uitgever
Blossom Books BOLD
ISBN
9789463493475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 23,00
  • 5,00
  • 15,00
  • 26,99
  • 20,99
  • 34,95
  • 22,50
  • 20,99
  • 24,99
  • 23,99