Strike out

de verwoeste droom van de talentvolle honkbalbroers Halman

Prijs € 16,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Maarten Kolsloot

Paperback | September 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De verwoeste droom van de talentvolle honkbalbroers HalmanEmoties, topsport, toekomstdromen en een broedermoord Met voorwoord van Mart SmeetsGregory en Jason Halman, geboren Haarlemmers met Arubaanse roots, zijn uitzonderlijke honkbaltalenten. Als tieners vallen ze al op bij Amerikaanse scouts van grote clubs. Gregory begint in 2004 als 16-jarige in de krochten van het Amerikaanse honkbal. Zeven jaar later is hij hard op weg een homerunkoning in de Amerikaanse Major League te worden. Zijn jongere broer Jason is inmiddels ook international bij Oranje en een van de topspelers bij het Haarlemse Kinheim.Dan gaat het mis. In november 2011 steekt Jason zijn broer en beste vriend Gregory dood. Wat gebeurde er die fatale nacht? En hoe gaat het verder met Jason?Het verhaal van de broers Halman is uniek in de Nederlandse sportgeschiedenis. Nooit eerder had Nederland twee van zulke grote honkbaltalenten, nooit eerder bracht de ene topsporter de ander om het leven, en dan ook nog zijn broer. Maar Strike out is meer dan een spannend sportverhaal. Op de achtergrond speelt de geschiedenis van de Arubaanse honkballers die in de jaren '60 en '70 naar Nederland kwamen en hier het honkbal introduceerden. Zo ook vader Eddy Halman. Hij leerde zijn kinderen te vechten voor hun dromen, maar worstelt nu zelf met het leven. Strike out leest als een roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maarten Kolsloot
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789491567605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De verwoeste droom van de talentvolle honkbalbroers Halman

Emoties, topsport, toekomstdromen en een broedermoord

Met voorwoord van Mart Smeets

Gregory en Jason Halman, geboren Haarlemmers met Arubaanse roots, zijn uitzonderlijke honkbaltalenten. Als tieners vallen ze al op bij Amerikaanse scouts van grote clubs. Gregory begint in 2004 als 16-jarige in de krochten van het Amerikaanse honkbal. Zeven jaar later is hij hard op weg een homerunkoning in de Amerikaanse Major League te worden. Zijn jongere broer Jason is inmiddels ook international bij Oranje en een van de topspelers bij het Haarlemse Kinheim.
Dan gaat het mis. In november 2011 steekt Jason zijn broer en beste vriend Gregory dood. Wat gebeurde er die fatale nacht? En hoe gaat het verder met Jason?

Het verhaal van de broers Halman is uniek in de Nederlandse sportgeschiedenis. Nooit eerder had Nederland twee van zulke grote honkbaltalenten, nooit eerder bracht de ene topsporter de ander om het leven, en dan ook nog zijn broer. Maar Strike out is meer dan een spannend sportverhaal. Op de achtergrond speelt de geschiedenis van de Arubaanse honkballers die in de jaren '60 en '70 naar Nederland kwamen en hier het honkbal introduceerden. Zo ook vader Eddy Halman. Hij leerde zijn kinderen te vechten voor hun dromen, maar worstelt nu zelf met het leven. Strike out leest als een roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maarten Kolsloot
Uitgever
Uitgeverij De Kring
ISBN
9789491567605
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99