Stad in brand

Prijs € 34,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Garth Risk Hallberg

Hardback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het grootste debuut van 2015Wat gebeurt er eigenlijk achter de gesloten deuren van een vervallen rijtjeshuis in de East Village? En heeft dit iets te maken met een schietincident in Central Park op Oudejaarsavond 1976?De ontrafeling van dit centrale raadsel van Stad in brand brengt een aantal onvergetelijke personages bij elkaar, uit allerlei uithoeken van New York City. Zo zijn daar Regan en William Hamilton-Sweeney, de gebrouilleerde erfgenamen van een van de grootste fortuinen van de stad; Keith en Mercer, de mannen die hen, in voor- en tegenspoed, liefhebben; Charlie en Samantha, twee tieners uit de voorsteden, aangetrokken door de New Yorkse punkscène; een obsessieve journalist; diens idealistische buurvrouw; en de detective die probeert te achterhalen wie van hen mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident. Hun levens zullen allemaal voorgoed veranderen tijdens de beruchte black-out van 13 juli 1977.'Stad in brand' is een in alle opzichten grote en grootse roman over kunst, de punkscene, over de stad New York, over de jaren zeventig, vol personages waar je van gaat houden. Dit is een boek om je helemaal in te verliezen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Garth Risk Hallberg
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025443894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het grootste debuut van 2015

Wat gebeurt er eigenlijk achter de gesloten deuren van een vervallen rijtjeshuis in de East Village? En heeft dit iets te maken met een schietincident in Central Park op Oudejaarsavond 1976?

De ontrafeling van dit centrale raadsel van Stad in brand brengt een aantal onvergetelijke personages bij elkaar, uit allerlei uithoeken van New York City. Zo zijn daar Regan en William Hamilton-Sweeney, de gebrouilleerde erfgenamen van een van de grootste fortuinen van de stad; Keith en Mercer, de mannen die hen, in voor- en tegenspoed, liefhebben; Charlie en Samantha, twee tieners uit de voorsteden, aangetrokken door de New Yorkse punkscène; een obsessieve journalist; diens idealistische buurvrouw; en de detective die probeert te achterhalen wie van hen mogelijk betrokken is geweest bij het schietincident. Hun levens zullen allemaal voorgoed veranderen tijdens de beruchte black-out van 13 juli 1977.

'Stad in brand' is een in alle opzichten grote en grootse roman over kunst, de punkscene, over de stad New York, over de jaren zeventig, vol personages waar je van gaat houden. Dit is een boek om je helemaal in te verliezen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Garth Risk Hallberg
Uitgever
Atlas Contact
ISBN
9789025443894
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99