Gelijk hebben of gelukkig zijn ?

Gabriele Seilsin gesprek met de grondlegger van Geweldloze Communicatie

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marshall B. Rosenberg, Gabrielle Seils

Paperback | Februari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving – en dus ook met verschillen. Het model dat Marshall B. Rosenberg ontwikkeld heeft, maakt deze methode praktisch toepasbaar en is wereldwijd beproefd. Deze methode blijkt effectief op gebieden zoals conflictoplossing, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing. In dit boek stelt de Duitse journaliste Gabriele Seils vragen over Geweldloze Communicatie. De antwoorden van Rosenberg ontroeren, inspireren en motiveren - of roepen twijfel en weerstand op. Ze zullen echter niemand onberoerd laten. Communiceren op een manier die inhoudt dat je zegt wat je wilt, dat de ander je verstaat en dat situaties ten goede worden gekeerd, is voor iedereen haalbaar. Er is geen specifieke voor-opleiding voor nodig, maar wel de wil om strijd, conflicten, pijn en verdriet te voorkomen. Geweldloze Communicatie maakt zaken transparant, zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en brengt mensen nader tot elkaar. Het effect daarvan is direct merkbaar, zowel in een zakelijke context als in privesituaties.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marshall B. Rosenberg, Gabrielle Seils
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770245
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Beschrijving

Geweldloze Communicatie is een methode die je helpt om te leven met respect voor en in harmonie met jezelf, met anderen en je omgeving – en dus ook met verschillen. Het model dat Marshall B. Rosenberg ontwikkeld heeft, maakt deze methode praktisch toepasbaar en is wereldwijd beproefd. Deze methode blijkt effectief op gebieden zoals conflictoplossing, relaties, opvoeding, leren, bedrijfsvoering en zelfontplooiing.
In dit boek stelt de Duitse journaliste Gabriele Seils vragen over Geweldloze Communicatie. De antwoorden van Rosenberg ontroeren, inspireren en motiveren - of roepen twijfel en weerstand op. Ze zullen echter niemand onberoerd laten.
Communiceren op een manier die inhoudt dat je zegt wat je wilt, dat de ander je verstaat en dat situaties ten goede worden gekeerd, is voor iedereen haalbaar. Er is geen specifieke voor-opleiding voor nodig, maar wel de wil om strijd, conflicten, pijn en verdriet te voorkomen. Geweldloze Communicatie maakt zaken transparant, zet aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en brengt mensen nader tot elkaar. Het effect daarvan is direct merkbaar, zowel in een zakelijke context als in privesituaties.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marshall B. Rosenberg, Gabrielle Seils
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789077770245
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
145

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99