Dierentuindieren aan het woord

stap in de belevingswereld van wilde dieren in gevangenschap

Prijs € 14,90

Uitverkocht

Karina de Jong-Kamstra

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit eerste boek over de belevingswereld van dierentuindieren is een echte aanrader voor dierenliefhebbers. Op boeiende wijze vertelt dierentolk Karina de Jong-Kamstra over haar contact met deze dieren. Door middel van telepathie stemt zij af op hun energiefrequentie, net zoals je met een radiozender doet. Zo komt een actieve uitwisseling tot stand.Onder andere een olifant, ijsberen, een leeuw en een pelikaan vertellen over wat er in hen omgaat, hoe zij hun gevangenschap ervaren en hoe zij naar ons mensen kijken. Ook gorilla Bokito en ijsbeer Knut komen aan het woord.Karina geeft verder praktische tips om zelf met je eigen dier van gedachten te wisselen, want iedereen kan dit leren.Vooral een leuk boek met soms een lach en soms een traan. Boeiend om te weten hoe deze dieren hun leven ervaren. We kunnen veel van hen leren!Karina de Jong-Kamstra is werkzaam als dierentolk, -coach en -trainer. Zij heeft een eigen praktijk waarin ze zowel mensen als dieren begeleidt. Ook geeft ze workshops en cursussen. Haar hulp wordt regelmatig ingeroepen door dierengedragsdeskundigen en dierenartsen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karina de Jong-Kamstra
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150289
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Beschrijving

Dit eerste boek over de belevingswereld van dierentuindieren is een echte aanrader voor dierenliefhebbers. Op boeiende wijze vertelt dierentolk Karina de Jong-Kamstra over haar contact met deze dieren. Door middel van telepathie stemt zij af op hun energiefrequentie, net zoals je met een radiozender doet. Zo komt een actieve uitwisseling tot stand.

Onder andere een olifant, ijsberen, een leeuw en een pelikaan vertellen over wat er in hen omgaat, hoe zij hun gevangenschap ervaren en hoe zij naar ons mensen kijken. Ook gorilla Bokito en ijsbeer Knut komen aan het woord.

Karina geeft verder praktische tips om zelf met je eigen dier van gedachten te wisselen, want iedereen kan dit leren.


Vooral een leuk boek met soms een lach en soms een traan. Boeiend om te weten hoe deze dieren hun leven ervaren. We kunnen veel van hen leren!



Karina de Jong-Kamstra is werkzaam als dierentolk, -coach en -trainer. Zij heeft een eigen praktijk waarin ze zowel mensen als dieren begeleidt. Ook geeft ze workshops en cursussen. Haar hulp wordt regelmatig ingeroepen door dierengedragsdeskundigen en dierenartsen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karina de Jong-Kamstra
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150289
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
159

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99