De zon komt op in het oosten

succesvol zijn met oorsterse wijsheid

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Bjorn Aris, Bjørn Aris

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wist je dat technieken uit de oosterse vechtsport als uitgangspunt kunnen dienen voor meer succes in het werk en privé?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bjorn Aris, Bjørn Aris
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Beschrijving

Technieken uit de oosterse vechtsport als uitgangspunt voor meer succes in het werk en privé. Voor Japans zwaardkunstenaar, zenfilosoof en oud investment banker Bjørn Aris al jaren realiteit, want zijn leven leerde hem dat het oosters en westers denken elkaar succesvol aanvullen. In dit opmerkelijke lees- en oefenboek De zon komt op in het oosten legt hij uit waarom. Daarnaast geeft hij snel en doeltreffend aan hoe ook jij en/of je bedrijf succesvol de toekomst in kunt gaan

Steeds sneller moeten we ons aanpassen aan technologische veranderingen. Tel daarbij op de constante stroom aan informatie die we te verwerken krijgen en het resultaat laat zich raden. Chaos, vluchtigheid en spanning! Volgens De zon komt op in het oosten heeft dit niet alleen een negatieve invloed op het welbevinden van de westerse mens, maar daardoor ook op alle westerse bedrijven en organisaties. Het evenwicht tussen rationaliteit en intuïtie is volledig zoek, wat ten koste gaat van efficiëntie en – erger nog – creativiteit. Aris demonstreert dat we het tij kunnen keren door de rechter hersenhelft te trainen.

De zon komt op in het oosten helpt je weg te komen uit de overvolle linker hersenhelft door te focussen op rust, het hier-en-nu en loslaten. Alle oefeningen en tips zijn gebaseerd op klassieke oosterse filosofieën en gevechtskunsten, en op eenvoudige wijze direct toepasbaar in het westerse (bedrijfs)leven. Met de 4 basisregels die Aris noemt krijg je een stevig fundament in handen om overeind te blijven in een hectische wereld. Na lezing en oefening zal je kennis voorgoed veranderen in inzicht. Succes blijkt niet langer een kwestie van (in)spanning, maar juist van ontspanning. Dat maakt werk én leven beslist plezieriger!

Bjørn Aris bestudeert al 25 jaar oosterse gevechtskunsten en zenfilosofie. Als beoefenaar van de Japanse zwaardkunst, het iaido, behoort hij tot de top drie van Europa. Sinds 2000 werkt hij als trainer en coach voor het hoger- en middenkader uit het bedrijfsleven. Zijn kracht is dat hij de oosterse inzichten weet te combineren met zijn praktijkervaring als succesvol ondernemer en investment banker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bjorn Aris, Bjørn Aris
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020204810
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
119

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99