Specifieke doelgroepen voor assisterenden

Omgaan met diversiteit

Prijs € 50,95

Niet beschikbaar

Marieke van der Burgt, Wendy Spijkers

Paperback | Februari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek geeft assistenten in de gezondheidszorg kennis over specifieke doelgroepen zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking. Ook geeft het boek concrete handvatten en tips voor het omgaan met deze verschillende doelgroepen. Ten slotte bevat het boek praktijkvoorbeelden en interviews met assistenten. Dat maakt Specifieke doelgroepen voor assisterenden herkenbaar en aansprekend voor studenten, docenten en professionals. Goed kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en zorg op maat leveren is steeds belangrijker voor apothekers-, dokters- en tandartsassistenten en mondhygiënisten. Mensen uit specifieke doelgroepen wonen langer thuis en maken langer gebruik van reguliere zorg van de eigen huisarts, tandarts en apotheek. In deze herziene en geactualiseerde druk zijn het aantal praktijkvoorbeelden en het aantal toetsvragen (digitaal beschikbaar) flink uitgebreid. Daarnaast zijn leerdoelen en een begrippenlijst toegevoegd. Auteur Marieke van der Burgt was jarenlang docent aan het MBO gezondheidszorgonderwijs. Auteur Wendy Spijkers is tandarts en werkzaam met bijzondere patiëntengroepen in Bilthoven en Zwammerdam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marieke van der Burgt, Wendy Spijkers
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036826051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Dit boek geeft assistenten in de gezondheidszorg kennis over specifieke doelgroepen zoals ouderen, kinderen, laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking. Ook geeft het boek concrete handvatten en tips voor het omgaan met deze verschillende doelgroepen. Ten slotte bevat het boek praktijkvoorbeelden en interviews met assistenten. Dat maakt Specifieke doelgroepen voor assisterenden herkenbaar en aansprekend voor studenten, docenten en professionals. 

Goed kunnen omgaan met verschillende doelgroepen en zorg op maat leveren is steeds belangrijker voor apothekers-, dokters- en tandartsassistenten en mondhygiënisten. Mensen uit specifieke doelgroepen wonen langer thuis en maken langer gebruik van reguliere zorg van de eigen huisarts, tandarts en apotheek. In deze herziene en geactualiseerde druk zijn het aantal praktijkvoorbeelden en het aantal toetsvragen (digitaal beschikbaar) flink uitgebreid. Daarnaast zijn leerdoelen en een begrippenlijst toegevoegd. 

Auteur Marieke van der Burgt was jarenlang docent aan het MBO gezondheidszorgonderwijs. Auteur Wendy Spijkers is tandarts en werkzaam met bijzondere patiëntengroepen in Bilthoven en Zwammerdam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marieke van der Burgt, Wendy Spijkers
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036826051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2021
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99