SOS schrijven

Een helder, vlot en foutloos verslag volgens de BETER-methode

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Leen Pollefliet

Paperback | September 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ergert u zich eraan dat leerlingen en studenten het steeds moeilijker vinden om (correct) te schrijven? Vindt u zelfs dat ze niet meer kunnen schrijven?Schrijven is niet enkel juiste zinnen formuleren volgens de grammaticaregels of woorden correct spellen. Neen, schrijven is meer. Een goed verslag, een geslaagd eindwerk of een sterke bachelorproef schrijven is ook degelijk opzoekingswerk verrichten, bronnen op de juiste manier weergeven, teksten indelen in alinea's, zinnen in de gepaste stijl schrijven en documenten aantrekkelijk opmaken. Jonge mensen die een verslag, eindwerk of bachelorproef moeten afwerken, worstelen dan ook vaak met alles wat van hen verwacht wordt.Eindwerkexperte Leen Pollefliet gooit deze beginnende schrijvers met het dunne, licht verteerbare 'SOS schrijven' een reddingsboei toe. Aan de hand van de BETER-methode helpt ze studenten en leerlingen hoe ze aan een onderzoek beginnen, hoe ze juist refereren en hoe ze een tekst duidelijk en correct opbouwen, schrijven en opmaken. De ontelbare praktijkvoorbeelden maken deze gids direct bruikbaar.De gratis online tool omvat onder andere kant-en-klare lessen, ingesproken door de auteur, en de schrijfgids als e-boek. Jongeren leren namelijk graag online.SOS schrijven is een houvast voor wie er torenhoog tegen opziet om te beginnen schrijven of moeite heeft met het schrijfproces, maar ook voor wie graag die laatste extra punten wil scoren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Leen Pollefliet
Uitgever
Academia Press
ISBN
9789401460071
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Beschrijving

Ergert u zich eraan dat leerlingen en studenten het steeds moeilijker vinden om (correct) te schrijven? Vindt u zelfs dat ze niet meer kunnen schrijven?

Schrijven is niet enkel juiste zinnen formuleren volgens de grammaticaregels of woorden correct spellen. Neen, schrijven is meer. Een goed verslag, een geslaagd eindwerk of een sterke bachelorproef schrijven is ook degelijk opzoekingswerk verrichten, bronnen op de juiste manier weergeven, teksten indelen in alinea's, zinnen in de gepaste stijl schrijven en documenten aantrekkelijk opmaken. Jonge mensen die een verslag, eindwerk of bachelorproef moeten afwerken, worstelen dan ook vaak met alles wat van hen verwacht wordt.

Eindwerkexperte Leen Pollefliet gooit deze beginnende schrijvers met het dunne, licht verteerbare 'SOS schrijven' een reddingsboei toe. Aan de hand van de BETER-methode helpt ze studenten en leerlingen hoe ze aan een onderzoek beginnen, hoe ze juist refereren en hoe ze een tekst duidelijk en correct opbouwen, schrijven en opmaken. De ontelbare praktijkvoorbeelden maken deze gids direct bruikbaar.

De gratis online tool omvat onder andere kant-en-klare lessen, ingesproken door de auteur, en de schrijfgids als e-boek. Jongeren leren namelijk graag online.

SOS schrijven is een houvast voor wie er torenhoog tegen opziet om te beginnen schrijven of moeite heeft met het schrijfproces, maar ook voor wie graag die laatste extra punten wil scoren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Leen Pollefliet
Uitgever
Academia Press
ISBN
9789401460071
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2020
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
100

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99