SOA en HIV

Prijs € 36,95

Uitverkocht

L. Veehof

Paperback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Van alle seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) in Nederland wordt 60 tot 70% in de eerste lijn gediagnosticeerd en behandeld. Huisartspraktijken zijn daarnaast het belangrijkste adres voor uiteenlopende vragen over soa's. De Nederlandse huisarts is doorgaans goed in staat om de meest voorkomende soa's te herkennen en te behandelen; voor sommige minder prevalente soa's is expertise vereist. Consultatie van experts op het gebied van soa's of overleg met of verwijzing naar de tweede lijn kan dan aangewezen zijn.Dit boek bevat een overzicht van de meest voorkomende soa's, zoals deze zich in de huisartsenpraktijk maar ook op de verschillende soapoliklinieken presenteren.Daarbij is gekozen voor een benadering vanuit de diverse klachten en vragenwaarmee patiënten zich aan de arts kunnen presenteren. Met andere woorden: de vraag en de klacht staan centraal.Aan de hand van een casus worden vragen en klachten dan wel de aandoeningbeschreven. Nadat in hoofdstuk 1 en 2 de epidemiologie en de daarop afgestemde anamnese en het daarmee samenhangende testbeleid beschreven zijn, worden vervolgens de verschillende soa's vanuit de vragen en klachten beschreven.Deze uitgave kost 27,00. U kunt ook kiezen voor een abonnement op deze reeks. U betaalt slechts 22,00 per titel tot wederopzegging. De abonnementsprijs wordt jaarlijks bijgesteld. De nieuw te verschijnen titels worden u automatisch toegestuurd, voorzien van factuur. Per jaar verschijnen er 3 á 4 titels.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Veehof
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035232327
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Beschrijving

Van alle seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) in Nederland wordt 60 tot 70% in de eerste lijn gediagnosticeerd en behandeld. Huisartspraktijken zijn daarnaast het belangrijkste adres voor uiteenlopende vragen over soa's. De Nederlandse huisarts is doorgaans goed in staat om de meest voorkomende soa's te herkennen en te behandelen; voor sommige minder prevalente soa's is expertise vereist. Consultatie van experts op het gebied van soa's of overleg met of verwijzing naar de tweede lijn kan dan aangewezen zijn.

Dit boek bevat een overzicht van de meest voorkomende soa's, zoals deze zich in de huisartsenpraktijk maar ook op de verschillende soapoliklinieken presenteren.
Daarbij is gekozen voor een benadering vanuit de diverse klachten en vragen
waarmee patiënten zich aan de arts kunnen presenteren. Met andere woorden: de vraag en de klacht staan centraal.
Aan de hand van een casus worden vragen en klachten dan wel de aandoening
beschreven. Nadat in hoofdstuk 1 en 2 de epidemiologie en de daarop afgestemde anamnese en het daarmee samenhangende testbeleid beschreven zijn, worden vervolgens de verschillende soa's vanuit de vragen en klachten beschreven.

Deze uitgave kost 27,00. U kunt ook kiezen voor een abonnement op deze reeks. U betaalt slechts 22,00 per titel tot wederopzegging. De abonnementsprijs wordt jaarlijks bijgesteld. De nieuw te verschijnen titels worden u automatisch toegestuurd, voorzien van factuur. Per jaar verschijnen er 3 á 4 titels.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Veehof
Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum (RB)
ISBN
9789035232327
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
122

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99