Slim en supersnel schoonmaken (e-Book)

99 revolutionaire CleanTok hacks

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Gavin Cleany

EPUB met digitaal watermerk | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Gavin Raaijen, beter bekend als @Gavincleany op TikTok, is on a mission: hij wil zijn volk beter leren schoonmaken, zonder dat ze daarvoor langer moeten schrobben of dure producten in huis hoeven te halen. Hij heeft voor elk vuil probleem de beste schoonmaakoplossing en legt ook graag uit waarom. Gavin toont je eerst de basis van schoonmaken, van de meest efficiënte routine tot een praktisch overzicht van de beste producten en hulpmiddelen. Extra aandacht gaat naar duurzaamheid, met de interessantste huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zoals azijn, baking soda, citroensap... Daarna gaat hij écht aan de slag met maar liefst 100 revolutionaire schoonmaakhacks voor keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer en kantoor. Wist je bijvoorbeeld dat je textielvlekken kunt verwijderen met wodka? Of dat je je bestek extra kunt doen glimmen met een bolletje plasticfolie in de vaatwasser? Ook voor extra uitdagende situaties heeft Gavin slimme tips achter de hand, denk maar aan een 'speed cleaning' als je onverwachts bezoek over de vloer krijgt, het opruimen van de ravage na een wild huisfeest of een intensieve poetsbeurt bij een verhuizing. Met Gavin Cleany's ultieme schoonmaakchecklist als extraatje!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gavin Cleany
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401498890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
4970299 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Gavin Raaijen, beter bekend als @Gavincleany op TikTok, is on a mission: hij wil zijn volk beter leren schoonmaken, zonder dat ze daarvoor langer moeten schrobben of dure producten in huis hoeven te halen. Hij heeft voor elk vuil probleem de beste schoonmaakoplossing en legt ook graag uit waarom.

Gavin toont je eerst de basis van schoonmaken, van de meest efficiënte routine tot een praktisch overzicht van de beste producten en hulpmiddelen. Extra aandacht gaat naar duurzaamheid, met de interessantste huis-, tuin- en keukenmiddeltjes zoals azijn, baking soda, citroensap...

Daarna gaat hij écht aan de slag met maar liefst 100 revolutionaire schoonmaakhacks voor keuken, badkamer, slaapkamer, woonkamer en kantoor. Wist je bijvoorbeeld dat je textielvlekken kunt verwijderen met wodka? Of dat je je bestek extra kunt doen glimmen met een bolletje plasticfolie in de vaatwasser?

Ook voor extra uitdagende situaties heeft Gavin slimme tips achter de hand, denk maar aan een 'speed cleaning' als je onverwachts bezoek over de vloer krijgt, het opruimen van de ravage na een wild huisfeest of een intensieve poetsbeurt bij een verhuizing.

Met Gavin Cleany's ultieme schoonmaakchecklist als extraatje!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gavin Cleany
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401498890
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
4970299 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99