Seks op de maan

het ongelooflijke verhaal achter de meest gedurfde overval in de geschiedenis

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ben Mezrich

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL ACHTER DE MEEST GEWAAGDE DIEFSTAL UIT DE GESCHIEDENISThad Roberts, werkzaam in een prestigieus NASA-programma had een idee: een romantisch, zij het wat gek idee. Hij wilde zijn vriendin de maan geven. Letterlijk. Thad had zijn vriendin en een andere vrouwelijke handlanger - beiden ook werkzaam voor de NASA - overgehaald in te breken in een zwaarbeveiligd NASAlaboratorium. Om daar te komen moesten ze door gangen vol camera's, door deuren met de meest geavanceerde veiligheidscodes en langs diverse zwaarbewaakte checkpoints. Eenmaal in het lab zouden ze een van de meest waardevolle voorwerpen in de wereld kunnen stelen: maanrotsen. Maar wat doe je met een item dat zo waardevol is dat zelfs het bezit ervan al illegaal is? En was Thad Roberts - onmiskenbaar begaafd, uitverkoren voor een van de meest begeerde wetenschappelijke posities bij NASA, een mogelijke astronaut zelfs - wel wie hij leek te zijn?Voor Seks op de maan verdiepte Mezrich zich in duizenden pagina's aan gerechtelijke dossiers, FBI-dossiers en NASA-documenten. Ook interviewde hij de meeste deelnemers aan dit opzienbarende misdrijf. Net als de bestseller Facebook is dit een Hollywoodwaardig, knotsgek verhaal over genialiteit, liefde en onbetrouwbaarheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ben Mezrich
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048814091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
502

Beschrijving

HET ONGELOOFLIJKE VERHAAL ACHTER DE MEEST GEWAAGDE DIEFSTAL UIT DE GESCHIEDENIS

Thad Roberts, werkzaam in een prestigieus NASA-programma had een idee: een romantisch, zij het wat gek idee. Hij wilde zijn vriendin de maan geven. Letterlijk. Thad had zijn vriendin en een andere vrouwelijke handlanger - beiden ook werkzaam voor de NASA - overgehaald in te breken in een zwaarbeveiligd NASAlaboratorium. Om daar te komen moesten ze door gangen vol camera's, door deuren met de meest geavanceerde veiligheidscodes en langs diverse zwaarbewaakte checkpoints. Eenmaal in het lab zouden ze een van de meest waardevolle voorwerpen in de wereld kunnen stelen: maanrotsen. Maar wat doe je met een item dat zo waardevol is dat zelfs het bezit ervan al illegaal is? En was Thad Roberts - onmiskenbaar begaafd, uitverkoren voor een van de meest begeerde wetenschappelijke posities bij NASA, een mogelijke astronaut zelfs - wel wie hij leek te zijn?

Voor Seks op de maan verdiepte Mezrich zich in duizenden pagina's aan gerechtelijke dossiers, FBI-dossiers en NASA-documenten. Ook interviewde hij de meeste deelnemers aan dit opzienbarende misdrijf. Net als de bestseller Facebook is dit een Hollywoodwaardig, knotsgek verhaal over genialiteit, liefde en onbetrouwbaarheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ben Mezrich
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048814091
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
502

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99