Schizofrene marketing

integratie van online- en offline marketing

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Joris Merks

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek helpt online- en offline-marketeers om van elkaar te leren, dezelfde taal te spreken en beter samen te werken. In de nabije toekomst zullen alleen die bedrijven succesvol zijn, die het beste van beide werelden weten te benutten. De integratie van online- en offline-marketing zal meestal niet vanzelf gaan. Het senior management zal er dus gericht, vanuit een duidelijke visie, op moeten aansturen.Onderwerpen:de online-revolutie: wereldwijde statistieken het internet en de 5 krachten van Porter nieuwe concurrentiestrategieën de toekomst van het internet online & offline advertising voor Dummies de online 'cheap offer now!!'-mentaliteit online branding sturen op ROI top-6 oorzaken van falende reclame strategisch crossmediaal communiceren massapersonalisatie privacy de nieuwe consumer journey social marketing de opmars van de smartphone de 'Cloud' de toekomst van apps de marketingorganisatie van de toekomst het media- en reclamebureau van de toekomstOver Joris MerksJoris Merks is Research Manager bij Google. In zijn werk helpt hij bedrijven om de invloed van internet op consumentengedrag te begrijpen en om online- en offline-marketingstrategieën met elkaar te integreren. Voordat hij bij Google kwam, was Joris Senior Research manager bij Metrixlab, Consultant bij Gfk Daphne, deed hij media audits bij Accenture, en werkte hij voor reclamebureau Ara Advertising. Joris is een datagedreven strateeg. Hij specialiseerde zich in het geïntegreerd managen van merken, campagnecreaties en mediastrategieën op basis van meer dan 150 nationale en internationale trackingstudies en crossmediale studies voor grote adverteerders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Joris Merks
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055948857
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit boek helpt online- en offline-marketeers om van elkaar te leren, dezelfde taal te spreken en beter samen te werken. In de nabije toekomst zullen alleen die bedrijven succesvol zijn, die het beste van beide werelden weten te benutten. De integratie van online- en offline-marketing zal meestal niet vanzelf gaan. Het senior management zal er dus gericht, vanuit een duidelijke visie, op moeten aansturen.

Onderwerpen:
de online-revolutie: wereldwijde statistieken het internet en de 5 krachten van Porter nieuwe concurrentiestrategieën de toekomst van het internet online & offline advertising voor Dummies de online 'cheap offer now!!'-mentaliteit online branding sturen op ROI top-6 oorzaken van falende reclame strategisch crossmediaal communiceren massapersonalisatie privacy de nieuwe consumer journey social marketing de opmars van de smartphone de 'Cloud' de toekomst van apps de marketingorganisatie van de toekomst het media- en reclamebureau van de toekomst

Over Joris Merks
Joris Merks is Research Manager bij Google. In zijn werk helpt hij bedrijven om de invloed van internet op consumentengedrag te begrijpen en om online- en offline-marketingstrategieën met elkaar te integreren. Voordat hij bij Google kwam, was Joris Senior Research manager bij Metrixlab, Consultant bij Gfk Daphne, deed hij media audits bij Accenture, en werkte hij voor reclamebureau Ara Advertising. Joris is een datagedreven strateeg. Hij specialiseerde zich in het geïntegreerd managen van merken, campagnecreaties en mediastrategieën op basis van meer dan 150 nationale en internationale trackingstudies en crossmediale studies voor grote adverteerders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Joris Merks
Uitgever
Scriptum
ISBN
9789055948857
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99