Scherp

Prijs € 34,95

Uitverkocht

Wouter Roosenboom

Hardback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fotograaf Wouter Roosenboom loopt over van liefde voor de wielersport. Met SCHERP laat hij zijn koersbeleving in de mooiste vorm zien. De fotoseries zijn aangevuld met pakkende teksten van schrijvers met een wielerhart. Frank Heinen, Léon de Kort, Gio Lippens, Nynke de Jong, Eric Mijnster, Bas Steman, Renaat Schotte, Marijn de Vries, Yves Brokken en Erik Voncken laten hun pen spreken. Wouter Roosenboom (1964) groeide op in Noord-Brabant en Duitsland en op 15-jarige leeftijd verhuisde hij naar Zuid-Limburg. Na zijn studie startte hij een langdurige loopbaan in de jeugdzorg en hier ontdekte hij de kleine mooie dingen van het leven. Vol overgave stortte deze duizendpoot zich in de afgelopen jaren op een nieuwe carriere in de fotografie en koos hij als specialisatie de wielersport en alles wat met fietsen te maken heeft. Het profpeloton volgt hij veelvuldig in de koers vanaf de motor, maar ook achter de schermen weet hij de mooiste beelden boven te halen. Roosenboom reist veelvuldig door Europa op zoek naar bijzonder fietsbeeld. Van Spanje tot in Azerbeidzjan. Geen plek is meer veilig voor zijn camera. De fotoserie van de Tour D' Azerbaidjan leverde hem een tweede prijs op bij de verkiezing van de Zilveren Camera 2014 in de serie sport.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wouter Roosenboom
Uitgever
Roosenboom
ISBN
9789081860642
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Beschrijving

Fotograaf Wouter Roosenboom loopt over van liefde voor de wielersport. Met SCHERP laat hij zijn koersbeleving in de mooiste vorm zien. De fotoseries zijn aangevuld met pakkende teksten van schrijvers met een wielerhart. Frank Heinen, Léon de Kort, Gio Lippens, Nynke de Jong, Eric Mijnster, Bas Steman, Renaat Schotte, Marijn de Vries, Yves Brokken en Erik Voncken laten hun pen spreken.

Wouter Roosenboom (1964) groeide op in Noord-Brabant en Duitsland en op 15-jarige leeftijd verhuisde hij naar Zuid-Limburg. Na zijn studie startte hij een langdurige loopbaan in de jeugdzorg en hier ontdekte hij de kleine mooie dingen van het leven. Vol overgave stortte deze duizendpoot zich in de afgelopen jaren op een nieuwe carriere in de fotografie en koos hij als specialisatie de wielersport en alles wat met fietsen te maken heeft. Het profpeloton volgt hij veelvuldig in de koers vanaf de motor, maar ook achter de schermen weet hij de mooiste beelden boven te halen. Roosenboom reist veelvuldig door Europa op zoek naar bijzonder fietsbeeld. Van Spanje tot in Azerbeidzjan. Geen plek is meer veilig voor zijn camera. De fotoserie van de Tour D' Azerbaidjan leverde hem een tweede prijs op bij de verkiezing van de Zilveren Camera 2014 in de serie sport.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wouter Roosenboom
Uitgever
Roosenboom
ISBN
9789081860642
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
150

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99