Schandalig verliefd / Verboden romance (e-Book)

Prijs € 6,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Susan Crosby, Anna DePalo

EPUB met digitaal watermerk | November 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Schandalig verliefd Waarom laat juist híj haar hart sneller slaan? Tijdschriftredacteur Summer heeft een vijfjarenplan - en daar hoort een interview met bad boy popster Zeke Woodlow absoluut bij. Het bed met hem delen echter absoluut níét. Maar wanneer ze zich voordoet als haar flirterige tweelingzus en Zeke daar duidelijk voor valt, kan ze de verleiding niet weerstaan. Helaas ontdekken de roddelbladen hun affaire, waardoor ze ineens veel uit te leggen heeft. Aan Zeke, aan haar zus... en aan haar verloofde! Verboden romance Hun verlangen is onbeheersbaar... en ontoelaatbaar! Al jaren is Scarlet heimelijk verliefd op John Harlan, de verloofde van haar tweelingzus. Wanneer aan die verloving een eind komt, kan ze zich niet langer bedwingen en zoekt hem op. John weet niet wat hem gebeurt als zijn ex hem opeens vurig kust. Pas in zijn slaapkamer beseft hij dat hij haar twéélingzus in zijn armen houdt. Maar hoezeer Scarlet hem ook opwindt, ze is net die ene vrouw met wie hij nooit iets mag beginnen... Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Crosby, Anna DePalo
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556117
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
1099143 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Beschrijving

Schandalig verliefd
 
Waarom laat juist híj haar hart sneller slaan?
 
Tijdschriftredacteur Summer heeft een vijfjarenplan - en daar hoort een interview met bad boy popster Zeke Woodlow absoluut bij. Het bed met hem delen echter absoluut níét. Maar wanneer ze zich voordoet als haar flirterige tweelingzus en Zeke daar duidelijk voor valt, kan ze de verleiding niet weerstaan. Helaas ontdekken de roddelbladen hun affaire, waardoor ze ineens veel uit te leggen heeft. Aan Zeke, aan haar zus... en aan haar verloofde!
 
Verboden romance
 
Hun verlangen is onbeheersbaar... en ontoelaatbaar!
 
Al jaren is Scarlet heimelijk verliefd op John Harlan, de verloofde van haar tweelingzus. Wanneer aan die verloving een eind komt, kan ze zich niet langer bedwingen en zoekt hem op. John weet niet wat hem gebeurt als zijn ex hem opeens vurig kust. Pas in zijn slaapkamer beseft hij dat hij haar twéélingzus in zijn armen houdt. Maar hoezeer Scarlet hem ook opwindt, ze is net die ene vrouw met wie hij nooit iets mag beginnen...
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Crosby, Anna DePalo
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556117
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
1099143 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
234

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99