Samba Salad en het Metropole Orkest

Prijs € 17,95

Uitverkocht

H. Link

November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna 60 minuten (met 14 titels) plezier voor de hele familie. Kindermuziek van de bovenste plank, er zijn maar weinig groepen en artiesten die het voor elkaar krijgen om samen met het Metropole Orkest te mogen spelen. Vele internationale sterren zijn hun voorgegaan en Samba Salad hoort nu ook in die rij van musici thuis die de eer hadden hun eigen werk samen met dit grote orkest uit te voeren. Het resultaat is geweldig!Een bruisende en swingende compilatie van bijzondere werken uit de verschillende jeugdtheaterconcerten die Samba Salad de afgelopen drie decennia maakte. Een mengeling van diverse muziekculturen die zo typerend zijn voor dit kleurrijke gezelschap. Uitgevoerd door een 62 man (incl. Samba Salad) tellend Metropole Orkesto.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis, enthousiast geholpen door honderden meezingende kinderen en ouders in muziekcentrum Vredenburg op 8 oktober 2006. De laatste 4 (bonus)tracks zijn opgenomen door de TROS - radio in oktober 1998, Het Metropole Orkest stond toen o.l.v. dirigent Dick Bakker.Samba Salad heeft zich sinds 1978 ontpopt als een innovatieve pionier op het gebied van de kindermuziek. Inmiddels verschenen 15 cd´s en 5 kinderboeken naar aanleiding van het werk van de van de groep. Kenmerkend is de humoristische en uitnodigende aanpak die resulteert in toegankelijk repertoire dat ook voor ouders en leerkrachten meer dan plezierig is om aan te horen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Link
Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
9789080797338
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bijna 60 minuten (met 14 titels) plezier voor de hele familie. Kindermuziek van de bovenste plank, er zijn maar weinig groepen en artiesten die het voor elkaar krijgen om samen met het Metropole Orkest te mogen spelen. Vele internationale sterren zijn hun voorgegaan en Samba Salad hoort nu ook in die rij van musici thuis die de eer hadden hun eigen werk samen met dit grote orkest uit te voeren. Het resultaat is geweldig!

Een bruisende en swingende compilatie van bijzondere werken uit de verschillende jeugdtheaterconcerten die Samba Salad de afgelopen drie decennia maakte. Een mengeling van diverse muziekculturen die zo typerend zijn voor dit kleurrijke gezelschap. Uitgevoerd door een 62 man (incl. Samba Salad) tellend Metropole Orkest
o.l.v. dirigent Maurice Luttikhuis, enthousiast geholpen door honderden meezingende kinderen en ouders in muziekcentrum Vredenburg op 8 oktober 2006. De laatste 4 (bonus)tracks zijn opgenomen door de TROS - radio in oktober 1998, Het Metropole Orkest stond toen o.l.v. dirigent Dick Bakker.

Samba Salad heeft zich sinds 1978 ontpopt als een innovatieve pionier op het gebied van de kindermuziek. Inmiddels verschenen 15 cd´s en 5 kinderboeken naar aanleiding van het werk van de van de groep. Kenmerkend is de humoristische en uitnodigende aanpak die resulteert in toegankelijk repertoire dat ook voor ouders en leerkrachten meer dan plezierig is om aan te horen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Link
Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
9789080797338
Bindwijze
Publicatiedatum
November 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99