Salim, Sabah en de huissuiver / De loopwedstrijd

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Atilla Erdem, Benedicte Moussa-Degreef

Hardback | Juni 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Creatieve talenten met en zonder migratieachtergrond, kregen de kans om cultuursensitieve kinderboeken met herkenbare verhalen en personages in de wereld van nu te schrijven en te illustreren. Ze lieten zich inspireren door ontmoetingen met kinderen en ouders in multiculturele wijken.Het resultaat zijn tien spannende verhalen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Elk boek bevat twee verhalen. Bij elk verhaal horen tips om samen te spelen en te leren. Ouders, leerkrachten, jeugdwerkers, hulpverleners en voorlezers kunnen zo de thema's uitdiepen en bespreken met het kind of een groep kinderen. De huissnuiver / De loopwedstrijd Atilla Erdem & Peggie De Sager / Bénédicte Moussa - De Greef & Frits van Zeventer 1. Salim wordt 's nachts wakker en hoort vreemde geluiden in huis. Hij is bang en maakt zijn zus Sabah wakker. Wie zou er nog in huis zijn? Een dief? Of is het iemand anders? Met een zaklamp in de hand dalen ze de trap af. Een spannend verhaal over gezelligheid en zich thuis voelen. Met tips om gezelligheid te bespreken, de verschillen te zoeken en appelthee te maken.2. Sourou en Simon zijn dikke vrienden. Ze doen mee met de loopwedstrijd van de school. Simon is bang dat hij zal verliezen en gooit de schoenen van Sourou in de vuilnisbak. Dan begint de race met de vuilniswagen. Wie zal er uiteindelijk winnen? Een verhaal over vriendschap en jaloezie. Met een tip om een vriendschapsdoos te knutselen met recycleerbare materialen. Leeftijd: 5 tot 10 jaar

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Atilla Erdem, Benedicte Moussa-Degreef
Uitgever
Studio Sesam
ISBN
9789082345537
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Creatieve talenten met en zonder migratieachtergrond, kregen de kans om cultuursensitieve kinderboeken met herkenbare verhalen en personages in de wereld van nu te schrijven en te illustreren. Ze lieten zich inspireren door ontmoetingen met kinderen en ouders in multiculturele wijken.
Het resultaat zijn tien spannende verhalen voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Elk boek bevat twee verhalen. Bij elk verhaal horen tips om samen te spelen en te leren. Ouders, leerkrachten, jeugdwerkers, hulpverleners en voorlezers kunnen zo de thema's uitdiepen en bespreken met het kind of een groep kinderen.

De huissnuiver / De loopwedstrijd
Atilla Erdem & Peggie De Sager / Bénédicte Moussa - De Greef & Frits van Zeventer

1. Salim wordt 's nachts wakker en hoort vreemde geluiden in huis. Hij is bang en maakt zijn zus Sabah wakker. Wie zou er nog in huis zijn? Een dief? Of is het iemand anders? Met een zaklamp in de hand dalen ze de trap af. Een spannend verhaal over gezelligheid en zich thuis voelen. Met tips om gezelligheid te bespreken, de verschillen te zoeken en appelthee te maken.

2. Sourou en Simon zijn dikke vrienden. Ze doen mee met de loopwedstrijd van de school. Simon is bang dat hij zal verliezen en gooit de schoenen van Sourou in de vuilnisbak. Dan begint de race met de vuilniswagen. Wie zal er uiteindelijk winnen? Een verhaal over vriendschap en jaloezie. Met een tip om een vriendschapsdoos te knutselen met recycleerbare materialen.
Leeftijd: 5 tot 10 jaar

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Atilla Erdem, Benedicte Moussa-Degreef
Uitgever
Studio Sesam
ISBN
9789082345537
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2015
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99