Roza Rozeur, ingenieur

Prijs € 14,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Andrea Beaty, David Roberts

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit is het verhaal van Roza, een meisje dat ervan droomt ingenieur te worden.Waar de meeste mensen rommel zien, ziet Roza inspiratie. 's Nachts, alleen op haar kamer, werkt de verlegen Roza aan haar grootse uitvindingen. Van allerlei oude spullen en onderdelen bouwt ze hotdog-machines, zwevende helium-broeken, en hoeden met kaas die de pythons verjagen.Roza's uitvindingen zouden iedereen versteld doen staan - als ze ze ooit aan iemand zou laten zien. Maar ze verstopt ze onder haar bed omdat ze bang is voor mislukkingen. Dat verandert als haar oudoudtante Roos op bezoek komt. Zij laat Roza zien dat een mislukking niet iets is om bang voor te zijn, maar juist iets om te vieren.Al 100 weken achtereen in The New York Times bestseller list.'Dit verhaal over creativiteit en doorzettingsvermogen is een genot voor iedereen van 5 jaar en (veel) ouder.' - Science Magazine'Absoluut geweldig prentenboek.' - Boing! Boing!Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken samen met illustrator David Roberts, waaronder naast Rosie Revere, Engineer, Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Beaty, David Roberts
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124983
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Dit is het verhaal van Roza, een meisje dat ervan droomt ingenieur te worden.

Waar de meeste mensen rommel zien, ziet Roza inspiratie. 's Nachts, alleen op haar kamer, werkt de verlegen Roza aan haar grootse uitvindingen. Van allerlei oude spullen en onderdelen bouwt ze hotdog-machines, zwevende helium-broeken, en hoeden met kaas die de pythons verjagen.

Roza's uitvindingen zouden iedereen versteld doen staan - als ze ze ooit aan iemand zou laten zien. Maar ze verstopt ze onder haar bed omdat ze bang is voor mislukkingen. Dat verandert als haar oudoudtante Roos op bezoek komt. Zij laat Roza zien dat een mislukking niet iets is om bang voor te zijn, maar juist iets om te vieren.

Al 100 weken achtereen in The New York Times bestseller list.

'Dit verhaal over creativiteit en doorzettingsvermogen is een genot voor iedereen van 5 jaar en (veel) ouder.' - Science Magazine

'Absoluut geweldig prentenboek.' - Boing! Boing!

Andrea Beaty is auteur van prijswinnende kinderboeken samen met illustrator David Roberts, waaronder naast Rosie Revere, Engineer, Iggy Peck, Architect en Ada Twist, Scientist.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Beaty, David Roberts
Uitgever
Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
ISBN
9789057124983
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99