Routes naar vernieuwend leiderschap

Ontdek, verbind, verander

Prijs € 29,99

Niet beschikbaar

Mirjam Boxen

Paperback | Februari 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, en het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN. Mirjam Boxen leert je hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, haar observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM, KPMG en Exact en ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden. In Routes naar vernieuwend leiderschap beschrijft ze acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt het boek volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen, waarmee de lezer direct aan de slag kan. De QR-codes in dit boek bieden toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden. Op deze manier brengt Routes naar vernieuwend leiderschap de lezer in beweging en leert hem kijken en handelen als een leider van nu. Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap. Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en sprekende voorbeelden. Trefwoorden: routes vernieuwend leiderschap vernieuwing leiders handleiding

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Boxen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089656209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, en het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN.

Mirjam Boxen leert je hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd. Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, haar observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM, KPMG en Exact en ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden.

In Routes naar vernieuwend leiderschap beschrijft ze acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt het boek volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen, waarmee de lezer direct aan de slag kan. De QR-codes in dit boek bieden toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden. Op deze manier brengt Routes naar vernieuwend leiderschap de lezer in beweging en leert hem kijken en handelen als een leider van nu.

  • Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap.
  • Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en sprekende voorbeelden.

Trefwoorden: routes vernieuwend leiderschap vernieuwing leiders handleiding

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Boxen
Uitgever
Van Duuren Management
ISBN
9789089656209
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2022
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99