Dominicus Indonesië: Java-Bali-Lombok

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

L. Peterse, Leon Peterse, J. Petri, Joke Petri

Paperback | Mei 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na een jarenlange dip is Indonesië helemaal terug als toeristische bestemming. Het aantal reizigers naar de archipel neemt de laatste tijd fors toe en daarmee groeit ook de behoefte aan betrouwbare reizigersinformatie. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan de populaire bestemmingen Java, Bali en Lombok - drie eilanden die in menig opzicht elkaars tegenpolen vormen. Java is het dichtbevolkte culturele en economische centrum van het land, een interessant reisdoel met thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, boeddhistische monumenten en sultansteden. Bali is het buitenbeentje, met een door het hindoeïsme geïnspireerde cultuur - die sterk verschilt van de rest van Indonesië -, bijzondere tempels en zonovergoten stranden. Lombok, dat voornamelijk wordt bewoond door de Sasaks - deze oorspronkelijke bevolking hangt nog een vorm van de islam aan die alleen op dit eiland voorkomt -, heeft een ongerept binnenland en ‘Bounty-eilanden’ voor de kust. Leon Peterse maakte samen met zijn partner en co-auteur Joke Petri tientallen reizen naar een groot aantal Aziatische bestemmingen. Eerder schreven ze voor Dominicus onder meer de reisgidsen Birma (Myanmar), Cambodja, India, Laos, Nepal en Vietnam.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Peterse, Leon Peterse, J. Petri, Joke Petri
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025736859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Na een jarenlange dip is Indonesië helemaal terug als toeristische bestemming. Het aantal reizigers naar de archipel neemt de laatste tijd fors toe en daarmee groeit ook de behoefte aan betrouwbare reizigersinformatie. In deze gids wordt uitgebreid aandacht besteed aan de populaire bestemmingen Java, Bali en Lombok - drie eilanden die in menig opzicht elkaars tegenpolen vormen.
Java is het dichtbevolkte culturele en economische centrum van het land, een interessant reisdoel met thee- en kruidnagelplantages, vulkanen, boeddhistische monumenten en sultansteden. Bali is het buitenbeentje, met een door het hindoeïsme geïnspireerde cultuur - die sterk verschilt van de rest van Indonesië -, bijzondere tempels en zonovergoten stranden. Lombok, dat voornamelijk wordt bewoond door de Sasaks - deze oorspronkelijke bevolking hangt nog een vorm van de islam aan die alleen op dit eiland voorkomt -, heeft een ongerept binnenland en ‘Bounty-eilanden’ voor de kust.
Leon Peterse maakte samen met zijn partner en co-auteur Joke Petri tientallen reizen naar een groot aantal Aziatische bestemmingen. Eerder schreven ze voor Dominicus onder meer de reisgidsen Birma (Myanmar), Cambodja, India, Laos, Nepal en Vietnam.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Peterse, Leon Peterse, J. Petri, Joke Petri
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025736859
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99