De communicatieadviseur op een strategische positie in de organisatie

Prijs € 48,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Karel A. Winkelaar

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'De communicatieadviseur - op een strategische positie in de organisatie' maakt waar wat de titel belooft: dit boek helpt professionele communicatiebeoefenaren die plek te verwerven waar ze een wezenlijke bijdrage aan beleid en resultaat van een organisatie kunnen leveren. Dit is het eerste boek dat de fenomenen communicatie en advies samenbrengt. Daarmee kan de ambitieuze communicatiebeoefenaar zich op eigen kracht ontwikkelen tot een stevige, waardevolle communicatieadviseur op een strategische positie. En ontstijgen aan het uitvoerend niveau. In vier delen loopt 'De communicatieadviseur' de ontwikkeling tot strategische communicatieadviseur door. Eerst is er de 'verkenning' van het communicatievak en de verschillen tussen communicatieadviseurs. In deel 2 kijken we naar soorten 'organisaties' waar die verschillende communicatieadviseurs het beste tot hun recht komen. Deel 3 focust op de 'bijdrage' van communicatieadvies aan het succes van de organisatie. In het laatste deel komt alles samen in de 'praktijk'. Auteur Karel A. Winkelaar lardeert elk deel met sprekende voorbeelden uit de praktijk. Voor dit boek interviewde hij een reeks van spraakmakende communicatiecollega's over hoe zij de strategische positie in hun organisatie bereikten en managen. www.karelwinkelaar.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Karel A. Winkelaar
Uitgever
Leporello Uitgevers
ISBN
9789079624058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
488

Beschrijving

'De communicatieadviseur - op een strategische positie in de organisatie' maakt waar wat de titel belooft: dit boek helpt professionele communicatiebeoefenaren die plek te verwerven waar ze een wezenlijke bijdrage aan beleid en resultaat van een organisatie kunnen leveren. Dit is het eerste boek dat de fenomenen communicatie en advies samenbrengt. Daarmee kan de ambitieuze communicatiebeoefenaar zich op eigen kracht ontwikkelen tot een stevige, waardevolle communicatieadviseur op een strategische positie. En ontstijgen aan het uitvoerend niveau.

In vier delen loopt 'De communicatieadviseur' de ontwikkeling tot strategische communicatieadviseur door. Eerst is er de 'verkenning' van het communicatievak en de verschillen tussen communicatieadviseurs. In deel 2 kijken we naar soorten 'organisaties' waar die verschillende communicatieadviseurs het beste tot hun recht komen. Deel 3 focust op de 'bijdrage' van communicatieadvies aan het succes van de organisatie. In het laatste deel komt alles samen in de 'praktijk'. Auteur Karel A. Winkelaar lardeert elk deel met sprekende voorbeelden uit de praktijk. Voor dit boek interviewde hij een reeks van spraakmakende communicatiecollega's over hoe zij de strategische positie in hun organisatie bereikten en managen.

www.karelwinkelaar.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Karel A. Winkelaar
Uitgever
Leporello Uitgevers
ISBN
9789079624058
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
488

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 15,00
  • 18,99
  • 23,00
  • 22,50
  • 15,99
  • 23,99
  • 18,99