Ramadan planner

Persoonlijk, praktisch en inspirerend

Prijs € 21,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Hardback | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor structuur en houvast tijdens de ramadan Fraai uitgevoerde planner waarmee je het meeste haalt uit jouw ramadan. Stel doelen om je bezig te houden met wat echt belangrijk voor jou is, houd eenvoudig de dagen van de ramadan bij op de dagelijkse pagina’s, kom tot inzichten en leer jezelf beter kennen. Het boek leidt je stap-voor-stap door een proces van drie maanden: voor, tijdens en na de ramadan, waarbij alles in het teken staat van herinneren, spiritualiteit en zelfontwikkeling. De planner bevat krachtige, praktische en reflecterende vragen die je helpen om jezelf beter te begrijpen, en die zorgen voor een gepersonaliseerd plan waarmee je doelen stelt en je vorderingen bijhoudt. Dit is jouw persoonlijke journal voor een geslaagde ramadan. Towards Faith (opgericht in 2014) is een educatief lifestylemerk. Het maakt praktische en innovatieve tools op het gebied van zelfontwikkeling en kennis voor moslims, zodat zij de uitdagingen van elke dag goed kunnen overzien en een spiritueel ingesteld leven kunnen leiden. Towards Faith biedt diverse guided journals, workshops en cursussen op het gebied van dagelijkse spiritualiteit, doelen stellen, werk, relatie, mindfulness en meer.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000390748
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Voor structuur en houvast tijdens de ramadan

Fraai uitgevoerde planner waarmee je het meeste haalt uit jouw ramadan. Stel doelen om je bezig te houden met wat echt belangrijk voor jou is, houd eenvoudig de dagen van de ramadan bij op de dagelijkse pagina’s, kom tot inzichten en leer jezelf beter kennen.

Het boek leidt je stap-voor-stap door een proces van drie maanden: voor, tijdens en na de ramadan, waarbij alles in het teken staat van herinneren, spiritualiteit en zelfontwikkeling.

De planner bevat krachtige, praktische en reflecterende vragen die je helpen om jezelf beter te begrijpen, en die zorgen voor een gepersonaliseerd plan waarmee je doelen stelt en je vorderingen bijhoudt.

Dit is jouw persoonlijke journal voor een geslaagde ramadan.

Towards Faith (opgericht in 2014) is een educatief lifestylemerk. Het maakt praktische en innovatieve tools op het gebied van zelfontwikkeling en kennis voor moslims, zodat zij de uitdagingen van elke dag goed kunnen overzien en een spiritueel ingesteld leven kunnen leiden. Towards Faith biedt diverse guided journals, workshops en cursussen op het gebied van dagelijkse spiritualiteit, doelen stellen, werk, relatie, mindfulness en meer.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000390748
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99