Putumayo Presents - New Orleans Party (CD)

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Mei 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Putumayo Presents - New Orleans Party CDAls er een plaats in de wereld is die zijn reputatie als feeststad verdient, is het New Orleans. New Orleans, de stad die de geest van een gemeenschap weergeeft die erin slaagt om zelfs een trieste gebeurtenis ook te vieren. Dat doen ze ook met de kleurrijke en onstuimige jazzparades die deel uitmaken van veel begrafenissen in New Orleans.Het onofficiële motto van de stad is "let the good times roll." En dat doen ze met de jaarlijkse Mardi Gras (Carnaval), muziekfestivals en late night muziekclubs. En wat is een feest zonder muziek? Van de onweerstaanbare swing van traditionele jazz naar de soulvolle jams van klassiek rhythm & blues. New Orleans heeft muziek voor elke gelegenheid - vooral als die gelegenheid een feest is!Het hoofdkwartier van Putumayo zit al een aantal jaren in New Orleans, waardoor ze de geluiden van de stad kunnen opsnuiven.2018 is het Tricentennial van New Orleans en het 25-jarig jubileum van Putumayo World Music, dus we zijn blij dat we een album uitbrengen dat de buitengewone muziek van deze historische stad viert.Zelfs als de wereld je in de steek laat, maakt de muziek uit New Orleans het gemakkelijk om je problemen te vergeten!Inclusief een recept voor de CLASSIC NEW ORLEANS DAIQUIRITracklisting: Bourbon Street Parade - New Orleans Heartbreakers with "Big Al" CarsonGoin' Back to New Orleans - Dr. JohnKing of the Second Line - Dr. Michael White with Gregg StaffordLord, Lord, Lord - Leroy JonesBaby, What you want me to do - Grandpa ElliottEveryday is not the same - Carol Fran and Clarence HollimonIt's Alright - Fernest Arceneaux & His Louisiana French Band Corrina, Corrina - Preservation Hall Hot 4 with Duke DejanLet The Four Winds Blow - Dave BartholomewSecond Line on Monday - Chuck Carbo with Ed Frank's New Orleans R&B Band

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
9781587594151
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Beschrijving

Putumayo Presents - New Orleans Party CD

Als er een plaats in de wereld is die zijn reputatie als feeststad verdient, is het New Orleans.
New Orleans, de stad die de geest van een gemeenschap weergeeft die erin slaagt om zelfs een trieste gebeurtenis ook te vieren. Dat doen ze ook met de kleurrijke en onstuimige jazzparades die deel uitmaken van veel begrafenissen in New Orleans.

Het onofficiële motto van de stad is "let the good times roll." En dat doen ze met de jaarlijkse Mardi Gras (Carnaval), muziekfestivals en late night muziekclubs. En wat is een feest zonder muziek? Van de onweerstaanbare swing van traditionele jazz naar de soulvolle jams van klassiek rhythm & blues. New Orleans heeft muziek voor elke gelegenheid - vooral als die gelegenheid een feest is!

Het hoofdkwartier van Putumayo zit al een aantal jaren in New Orleans, waardoor ze de geluiden van de stad kunnen opsnuiven.
2018 is het Tricentennial van New Orleans en het 25-jarig jubileum van Putumayo World Music, dus we zijn blij dat we een album uitbrengen dat de buitengewone muziek van deze historische stad viert.
Zelfs als de wereld je in de steek laat, maakt de muziek uit New Orleans het gemakkelijk om je problemen te vergeten!

Inclusief een recept voor de CLASSIC NEW ORLEANS DAIQUIRI

Tracklisting:
Bourbon Street Parade - New Orleans Heartbreakers with "Big Al" Carson
Goin' Back to New Orleans - Dr. John
King of the Second Line - Dr. Michael White with Gregg Stafford
Lord, Lord, Lord - Leroy Jones
Baby, What you want me to do - Grandpa Elliott
Everyday is not the same - Carol Fran and Clarence Hollimon
It's Alright - Fernest Arceneaux & His Louisiana French Band
Corrina, Corrina - Preservation Hall Hot 4 with Duke Dejan
Let The Four Winds Blow - Dave Bartholomew
Second Line on Monday - Chuck Carbo with Ed Frank's New Orleans R&B Band

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Coast To Coast Music Group B.V.
ISBN
9781587594151
Bindwijze
Publicatiedatum
Mei 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Engelstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99