Puberwaaier alcohol

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Marina van der Wal

Loose-leaf | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je kent ze wel, die vrienden, buren, kennissen, familie, en ouders langs de lijn die vrolijk en zonder hobbels door de opvoeding van hun puber heen lijken te waaieren. Natuurlijk hebben zij nooit last van puberbuien, puberkeuzes en puberleugens die je tot het randje van waanzin kunnen drijven. De 'Puberwaaiers' zijn een serie opvoedwaaiers voor ouders en opvoeders van pubers. Alle belangrijke thema's waar je als puberouder mee te maken krijgt passeren de revue. Marina van der Wal heeft groot vertrouwen in de kracht en wijsheid van ouders en opvoeders: iedereen kan met de informatie in De Puberwaaiers zélf invulling geven aan de manier waarop opgevoed kan en moet worden in eigen gezin. Vanaf nu wuif je elk probleem met alcohol, slapen, roken en seksualiteit goedgehumeurd weg.De eerste twee waaiers die in deze reeks zullen verschijnen zijn 'Puberwaaier Alcohol' en 'Puberwaaier Brugklas'. Onderwerpen die in de 'Puberwaaier Alcohol' aan bod komen zijn:-Wat als je puber (te veel) alcohol drinkt?-Wat zijn de risico's van alcoholgebruik voor pubers?-Hoe stel je grenzen?-Wat moet je doen als je je zorgen maakt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marina van der Wal
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045315287
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Beschrijving

Je kent ze wel, die vrienden, buren, kennissen, familie, en ouders langs de lijn die vrolijk en zonder hobbels door de opvoeding van hun puber heen lijken te waaieren. Natuurlijk hebben zij nooit last van puberbuien, puberkeuzes en puberleugens die je tot het randje van waanzin kunnen drijven.
De 'Puberwaaiers' zijn een serie opvoedwaaiers voor ouders en opvoeders van pubers. Alle belangrijke thema's waar je als puberouder mee te maken krijgt passeren de revue. Marina van der Wal heeft groot vertrouwen in de kracht en wijsheid van ouders en opvoeders: iedereen kan met de informatie in De Puberwaaiers zélf invulling geven aan de manier waarop opgevoed kan en moet worden in eigen gezin. Vanaf nu wuif je elk probleem met alcohol, slapen, roken en seksualiteit goedgehumeurd weg.
De eerste twee waaiers die in deze reeks zullen verschijnen zijn 'Puberwaaier Alcohol' en 'Puberwaaier Brugklas'.

Onderwerpen die in de 'Puberwaaier Alcohol' aan bod komen zijn:
-Wat als je puber (te veel) alcohol drinkt?
-Wat zijn de risico's van alcoholgebruik voor pubers?
-Hoe stel je grenzen?
-Wat moet je doen als je je zorgen maakt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marina van der Wal
Uitgever
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045315287
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
40

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99