Projectmanagement op basis van PRINCE2

Prijs € 31,75

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

B. Hedeman, G. Vis van Heemst, H. Fredriksz

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Project-management op basis van PRINCE2In de meeste organisaties wordt tegenwoordig op kleine of grote schaal projectmatig gewerkt. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de methode PRINCE2. Inmiddels hebben ook opdrachtgevers de methode ontdekt en zien zij dat het werken volgens deze beproefde methode vruchten afwerpt.De methode PRINCE2 is gebaseerd op de kennis en ervaring van vele bedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van projectmanagement. Bij de ontwikkeling van de methode is steeds gekozen voor de beste aanpak en er is voor gezorgd dat alle aspecten, die van belang zijn bij het managen van projecten, worden gedekt.Kenmerkend voor de methode zijn de beheerste overgang van de ene naar de andere fase, de Business case als kern van een project en duidelijke afspraken over wie waarvoor verantwoordelijk is. Door het volgen van de methode wordt de beheersbaarheid en ook de slaagkans van projecten enorm vergroot. Bovendien maken een uniforme werkwijze en terminologie projecten beter vergelijkbaar, overdraagbaar en overzichtelijk.Het boek is interessant voor iedereen die betrokken is bij het besturen. inrichten of managen van projecten en biedt bovendien een goede voorbereiding op het PRINCE2 Foundation examen. De goede ontvangst van de eerste druk is het bewijs dat dit boek in een grote behoefte voorziet. Laten we het boek met wijsheid gebruiken bij de uitvoering van projecten.Drs. Albert PeekPrince User Group Nederland

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B. Hedeman, G. Vis van Heemst, H. Fredriksz
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087530464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258

Beschrijving

Project-management op basis van PRINCE2
In de meeste organisaties wordt tegenwoordig op kleine of grote schaal projectmatig gewerkt. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de methode PRINCE2. Inmiddels hebben ook opdrachtgevers de methode ontdekt en zien zij dat het werken volgens deze beproefde methode vruchten afwerpt.
De methode PRINCE2 is gebaseerd op de kennis en ervaring van vele bedrijven en overheidsorganisaties op het gebied van projectmanagement. Bij de ontwikkeling van de methode is steeds gekozen voor de beste aanpak en er is voor gezorgd dat alle aspecten, die van belang zijn bij het managen van projecten, worden gedekt.
Kenmerkend voor de methode zijn de beheerste overgang van de ene naar de andere fase, de Business case als kern van een project en duidelijke afspraken over wie waarvoor verantwoordelijk is. Door het volgen van de methode wordt de beheersbaarheid en ook de slaagkans van projecten enorm vergroot. Bovendien maken een uniforme werkwijze en terminologie projecten beter vergelijkbaar, overdraagbaar en overzichtelijk.
Het boek is interessant voor iedereen die betrokken is bij het besturen. inrichten of managen van projecten en biedt bovendien een goede voorbereiding op het PRINCE2 Foundation examen. De goede ontvangst van de eerste druk is het bewijs dat dit boek in een grote behoefte voorziet. Laten we het boek met wijsheid gebruiken bij de uitvoering van projecten.
Drs. Albert Peek
Prince User Group Nederland

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B. Hedeman, G. Vis van Heemst, H. Fredriksz
Uitgever
Van Haren Publishing
ISBN
9789087530464
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
258

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99