PROFESSIONEEL SCHOONMAKEN 2.0

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Jacques van den Wijngaard

Paperback | Mei 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de hygiëne in bedrijven en instellingen worden hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met de schoonmaakwerkzaamheden in het gezinshuishouden. Bovendien moet in de professionele schoonmaaksector buitengewoon efficiënt gewerkt worden. Dit vereist kennis en vaardigheden die ver boven het niveau van kleinschalig schoonmaken uitsteken. Niet het minst geldt dat in zorginstellingen en - om iets heel anders te noemen - in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van gefabriceerd voedsel hangt zelfs voor een groot deel af van de efficiëntie van de reinigings- en desinfectieprocedures. Professioneel schoonmaken is dus veelzijdig. De reiniging in gebouwen, in keukens, in de slagerij, in sportaccommodaties, in het ziekenhuis ... het is altijd weer anders. Vloeronderhoud, sanitair- en interieurreiniging, de reiniging van productieapparatuur, machinale vaat- en krattenwas, cleaning-in-place. Al deze onderwerpen worden in dit boek uitgebreid behandeld, waarbij de aandacht zowel uitgaat naar de schoonmaaktechnieken en -machines alsook naar de gebruikte chemische middelen.De kennis hiervan is een noodzaak voor iedereen die zich met professioneel schoonmaken bezighoudt. Dit boek behandelt danook de belangrijkste basisbegrippen van reiniging en desinfectie, de eigenschappen van zuren, alkaliën, detergenten en de mogelijke aantasting van materialen. Voor leidinggeven den in de professionele schoon maak is kennisover onderwerpen als HACCP, wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en een milieuverantwoorde keuze vanreinigingsmiddelen eveneens een absolute noodzaak.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jacques van den Wijngaard
Uitgever
Alfa Chemie & Hygiëne Consult
ISBN
9789492597281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Beschrijving

Aan de kwaliteit van het schoonmaakwerk en de hygiëne in bedrijven en instellingen worden hoge eisen gesteld, die niet vergelijkbaar zijn met de schoonmaakwerkzaamheden in het gezinshuishouden. Bovendien moet in de professionele schoonmaaksector buitengewoon efficiënt gewerkt worden. Dit vereist kennis en vaardigheden die ver boven het niveau van kleinschalig schoonmaken uitsteken.
Niet het minst geldt dat in zorginstellingen en - om iets heel anders te noemen - in de voedingsmiddelenindustrie. De kwaliteit van gefabriceerd voedsel hangt zelfs voor een groot deel af van de efficiëntie van de reinigings- en desinfectieprocedures.

Professioneel schoonmaken is dus veelzijdig. De reiniging in gebouwen, in keukens, in de slagerij, in sportaccommodaties, in het ziekenhuis ... het is altijd weer anders.
Vloeronderhoud, sanitair- en interieurreiniging, de reiniging van productieapparatuur, machinale vaat- en krattenwas, cleaning-in-place. Al deze onderwerpen worden in dit boek uitgebreid behandeld, waarbij de aandacht zowel uitgaat naar de schoonmaaktechnieken en -machines alsook naar de gebruikte chemische middelen.

De kennis hiervan is een noodzaak voor iedereen die zich met professioneel schoonmaken bezighoudt. Dit boek behandelt dan
ook de belangrijkste basisbegrippen van reiniging en desinfectie, de eigenschappen van zuren, alkaliën, detergenten en de mogelijke aantasting van materialen.
Voor leidinggeven den in de professionele schoon maak is kennis
over onderwerpen als HACCP, wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en een milieuverantwoorde keuze van
reinigingsmiddelen eveneens een absolute noodzaak.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jacques van den Wijngaard
Uitgever
Alfa Chemie & Hygiëne Consult
ISBN
9789492597281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
184

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99