Professioneel inkopen

Prijs € 55,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

B.J. Albronda, C.J. Gelderman

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Professioneet inkopen is een overzichtelijk standaardwerk voor een ieder die zich wil verdiepen in de mogelijkheden en de praktijk van modern inkoopmanagement. Het boek is bedoeld voor de diverse curricula van het economisch en technisch hbo, alsmede voor onderwijs op universitair niveau. Het boek kent een duidelijke structurering, toegankelijk taalgebruik, handzame samenvattingen en veel verhelderende praktijkvoorbeelden Op de bijbehorende website is een groot aantal inkoopcases te vinden alsmede aanvullend (oefen)materiaal.Het boek behandelt de belangrijkste thema's, methoden en technieken binnen het vakgebied, binnen de volgende onderwerpen:inkoopfunctie en inkoopprocesstrategie en organisatierelaties met andere functionele gebiedeninkoopplan en strategisch veranderings-managementprofessionalisering van inkoope-procurementmake-or-buy?leveranciersmanagementinkoopportfoliosamenwerking en partnershipsspecificeren, offreren en selecterenonderhandelen en contracterenDr. C.J. Gelderman en drs. B.J. Albronda zijn beiden werkzaam bij de Open Universiteit Nederland en als docent/onderzoeker actief op het gebied van inkoop- en supply chain management.InclusiefWebsite: www.professioneelinkopen.wolters.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B.J. Albronda, C.J. Gelderman
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001700249
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Beschrijving

Professioneet inkopen is een overzichtelijk standaardwerk voor een ieder die zich wil verdiepen in de mogelijkheden en de praktijk van modern inkoopmanagement. Het boek is bedoeld voor de diverse curricula van het economisch en technisch hbo, alsmede voor onderwijs op universitair niveau. Het boek kent een duidelijke structurering, toegankelijk taalgebruik, handzame samenvattingen en veel verhelderende praktijkvoorbeelden Op de bijbehorende website is een groot aantal inkoopcases te vinden alsmede aanvullend (oefen)materiaal.
Het boek behandelt de belangrijkste thema's, methoden en technieken binnen het vakgebied, binnen de volgende onderwerpen:
inkoopfunctie en inkoopproces
strategie en organisatie
relaties met andere functionele gebieden
inkoopplan en strategisch veranderings-management
professionalisering van inkoop
e-procurement
make-or-buy?
leveranciersmanagement
inkoopportfolio
samenwerking en partnerships
specificeren, offreren en selecteren
onderhandelen en contracteren
Dr. C.J. Gelderman en drs. B.J. Albronda zijn beiden werkzaam bij de Open Universiteit Nederland en als docent/onderzoeker actief op het gebied van inkoop- en supply chain management.
Inclusief
Website: www.professioneelinkopen.wolters.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B.J. Albronda, C.J. Gelderman
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001700249
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
368

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99