Prisma basisgrammatica Spaans

Begrijpelijk voor iedereen

Prijs € 15,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Emile Slager, Yolanda Rodriquez Pérez

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zeer praktische uitgave waarin de basisregels van het Spaans uiterst helder worden uitgelegd.Ook als u nog niets van grammatica weet, zijn deze basisgrammatica's zeer toegankelijk. De opbouw van de boekjes is overzichtelijk: op de linkerpagina de uitleg van een grammaticaal onderwerp, op de rechterpagina de bijbehorende oefeningen.In de Prisma 'Basisgrammatica Spaans' worden deze regels overzichtelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op de linkerpagina staat steeds de uitleg van een stukje grammatica en op de rechterpagina staan verhelderende oefeningen over dat stukje grammatica. Zo kun je direct controleren of je alles goed hebt begrepen. De antwoorden bij de oefeningen staan achterin. Door de systematische opzet en het uitgebreide register is deze basisgrammatica niet alleen zeer geschikt om de grammaticaregels van het Spaans te leren of weer op te halen, maar ook als naslagwerk. De antwoorden staan achterin. Daar staat ook het register, voor als u even snel iets wilt opzoeken.Drs. E. Slager was universitair docent; hij is ook de auteur van de grote Prisma 'Grammatica Spaans'. Dr. Y. Rodríguez Pérez is docente taalvaardigheid en vertalen Spaans aan de Universiteit Utrecht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emile Slager, Yolanda Rodriquez Pérez
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000334438
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Zeer praktische uitgave waarin de basisregels van het Spaans uiterst helder worden uitgelegd.

Ook als u nog niets van grammatica weet, zijn deze basisgrammatica's zeer toegankelijk. De opbouw van de boekjes is overzichtelijk: op de linkerpagina de uitleg van een grammaticaal onderwerp, op de rechterpagina de bijbehorende oefeningen.

In de Prisma 'Basisgrammatica Spaans' worden deze regels overzichtelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op de linkerpagina staat steeds de uitleg van een stukje grammatica en op de rechterpagina staan verhelderende oefeningen over dat stukje grammatica. Zo kun je direct controleren of je alles goed hebt begrepen. De antwoorden bij de oefeningen staan achterin. Door de systematische opzet en het uitgebreide register is deze basisgrammatica niet alleen zeer geschikt om de grammaticaregels van het Spaans te leren of weer op te halen, maar ook als naslagwerk. De antwoorden staan achterin. Daar staat ook het register, voor als u even snel iets wilt opzoeken.

Drs. E. Slager was universitair docent; hij is ook de auteur van de grote Prisma 'Grammatica Spaans'. Dr. Y. Rodríguez Pérez is docente taalvaardigheid en vertalen Spaans aan de Universiteit Utrecht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emile Slager, Yolanda Rodriquez Pérez
Uitgever
Prisma
ISBN
9789000334438
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99