Prille Liefdes - Knap & schatrijk (e-Book)

Meedogenloze minnaar / Verlangen naar de baas / Onweerstaanbare kus

€ 6,99
Prijs € 3,99
Download direct dit e-Book

Michelle Reid, Chantelle Shaw, Carol Marinelli

EPUB met digitaal watermerk | November 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vermogende minnaars met een verpletterende uitstraling… In Meedogenloze minnaar doet Tabitha zich, om haar goede vriend Aiden te helpen, tegenover diens puissant rijke familie voor als zijn verloofde. Aidens broer, de imponerende Zavier Chambers, denkt meteen dat ze een golddigger is, en hij besluit haar een lesje te leren. Iets wat heel anders uitpakt dan hij bedoelde! In Verlangen naar de baas gloort er weer hoop voor Jenna en haar dochtertje, nu ze een topbaan kan krijgen bij een advocatenkantoor. Alex Morrell, haar goddelijk knappe baas, eist dat ze dag en nacht voor hem klaarstaat. Graag! Maar hoe moet ze dat klaarspelen met een kind thuis, waarvan hij ook nog eens niets mag weten? In Onweerstaanbare kus maakt Rachel onbedoeld kennis met de donkere kant van de schatrijke Raffaelle Villani. Nadat zij hem in het openbaar te schande heeft gemaakt, eist hij van haar dat ze zich voorlopig uitgeeft voor zijn verloofde - met alle romantische verplichtingen die daarbij horen! Deze verhalen zijn eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Chantelle Shaw, Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556384
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
1110615 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
363

Beschrijving

Vermogende minnaars met een verpletterende uitstraling…
 
In Meedogenloze minnaar doet Tabitha zich, om haar goede vriend Aiden te helpen, tegenover diens puissant rijke familie voor als zijn verloofde. Aidens broer, de imponerende Zavier Chambers, denkt meteen dat ze een golddigger is, en hij besluit haar een lesje te leren. Iets wat heel anders uitpakt dan hij bedoelde!
 
In Verlangen naar de baas gloort er weer hoop voor Jenna en haar dochtertje, nu ze een topbaan kan krijgen bij een advocatenkantoor. Alex Morrell, haar goddelijk knappe baas, eist dat ze dag en nacht voor hem klaarstaat. Graag! Maar hoe moet ze dat klaarspelen met een kind thuis, waarvan hij ook nog eens niets mag weten?
 
In Onweerstaanbare kus maakt Rachel onbedoeld kennis met de donkere kant van de schatrijke Raffaelle Villani. Nadat zij hem in het openbaar te schande heeft gemaakt, eist hij van haar dat ze zich voorlopig uitgeeft voor zijn verloofde - met alle romantische verplichtingen die daarbij horen!
 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Reid, Chantelle Shaw, Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402556384
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2021
Bestandsgrootte
1110615 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
363

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99