Prenups

Prijs € 30,90

Uitverkocht

F. Schonewille, L.H.M. Zonnenberg

Paperback | December 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mensen die samen een huwelijk of samenlevingscontract aangaan, zijn zich vaak onvoldoende bewust van het belang van een goede overeenkomst. Niet alleen voor als de relatie stuk loopt, maar ook heel concreet over hoe beide partners hun huwelijk of samenleving zien verlopen.Een Prenups ('vóórcontract') geeft duidelijkheid over de verwachtingen die mensen hebben van de relatie en gaat in op concrete aspecten. Bijvoorbeeld wie voor 'de kinderen' zorgt als die er komen. De aanpak voorkomt veel onvrede en ruzies. En vergroot zelfs de kans dat mensen het samen wél redden.In dit boek behandelen Nederlandse specialisten de juridische, fiscale, zakelijke en menselijke aspecten van deze 'prenuptial agreements', of verbeterde huwelijksvoorwaarden.Dr. mr. F. Schonewille is partner in Schonewille & Schonewille Legal Mediation te Amsterdam, legal mediator, certifi ed IMI Mediation Advocate en als arbiter verbonden aan de familiekamer van het NAI. Schonewille is voorts docent en onderzoeker op het terrein van mediation en recht, erfrecht en relatievermogensrecht, secretaris van de Stichting Prenups en redactielid van het Tijdschri voor Confl icthantering.Mr. dr. L.H.M. Zonnenberg is advocaat-scheidingsmediator bij BANNING N.V. te 's-Hertogenbosch, raadsheer-plaatsvervanger in de Gerechtshoven Amsterdam en Den Haag, vFAS- en MfN-mediator, NAI-arbiter, docent voor en auteur bij diverse cursusinstellingen, redactielid van EB en RFR en voorzi er van de Stichting Prenups.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Schonewille, L.H.M. Zonnenberg
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789046607114
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Mensen die samen een huwelijk of samenlevingscontract aangaan, zijn zich vaak onvoldoende bewust van het belang van een goede overeenkomst. Niet alleen voor als de relatie stuk loopt, maar ook heel concreet over hoe beide partners hun huwelijk of samenleving zien verlopen.

Een Prenups ('vóórcontract') geeft duidelijkheid over de verwachtingen die mensen hebben van de relatie en gaat in op concrete aspecten. Bijvoorbeeld wie voor 'de kinderen' zorgt als die er komen. De aanpak voorkomt veel onvrede en ruzies. En vergroot zelfs de kans dat mensen het samen wél redden.

In dit boek behandelen Nederlandse specialisten de juridische, fiscale, zakelijke en menselijke aspecten van deze 'prenuptial agreements', of verbeterde huwelijksvoorwaarden.

Dr. mr. F. Schonewille is partner in Schonewille & Schonewille Legal Mediation te Amsterdam, legal mediator, certifi ed IMI Mediation Advocate en als arbiter verbonden aan de familiekamer van het NAI. Schonewille is voorts docent en onderzoeker op het terrein van mediation en recht, erfrecht en relatievermogensrecht, secretaris van de Stichting Prenups en redactielid van het Tijdschri voor Confl icthantering.

Mr. dr. L.H.M. Zonnenberg is advocaat-scheidingsmediator bij BANNING N.V. te 's-Hertogenbosch, raadsheer-plaatsvervanger in de Gerechtshoven Amsterdam en Den Haag, vFAS- en MfN-mediator, NAI-arbiter, docent voor en auteur bij diverse cursusinstellingen, redactielid van EB en RFR en voorzi er van de Stichting Prenups.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Schonewille, L.H.M. Zonnenberg
Uitgever
Maklu, Uitgever
ISBN
9789046607114
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2014
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99