Praktijkboek Draadloos Flitsen

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Sonja Van Driel

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fotograferen met een of meerdere losgekoppelde reportageflitsers geeft foto´s een extra dimensie. Je kunt het licht volledig naar je hand zetten. Als je door hebt hoe dat moet, stelt je dat in staat om een grote sprong voorwaarts te maken.Dit praktijkboek helpt je bij het creëren van de meest interessante beelden. Het bevat geen droge theoretische lesstof, maar leert je om de flitstechnieken direct in praktijk te brengen. Foto´s van uiteenlopende onderwerpen en van verschillende fotografen komen uitgebreid aan bod. Aan de hand van Achter-de-schermen-foto´s leer je stapsgewijs hoe de opnames tot stand zijn gekomen. Net als in een kookboek krijg je de recepten om de foto´s te maken. Uiteraard kun je die naar eigen smaak verfijnen.Leren door te doen is uiteindelijk de makkelijkste en de beste manier om een nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen.ON-CAMERA VERSUS OFF-CAMERA FLITSEN Praktijkboek Draadloos Flitsen is een aanvulling op het andere flitsboek van Sonja van Driel (Flitsen met een Reportageflitser, van toevalstreffer naar voltreffer). Daarbij ligt de focus op on-camera flitsen. Dit nieuwe boek is volledig gericht op flitsen met één of meerdere losgekoppelde flitsers.VOOR WIEDit boek is geschreven voor fotografen die zich richten op portretten, trouw- en bedrijfsfotografie, dans- en evenementenfotografie, stillevens, food- en stockfotografie, nou ja, eigenlijk ieder soort fotografie waarbij je flitsers inzet. Het uitgangspunt is dat je basiskennis van fotografie hebt. BENODIGDE BASISAPPARATUUR- Een spiegelreflexcamera of systeemcamera.- Een TTL of manuele reportageflitser, met of zonder LCD scherm. - Een TTL of manuele triggerset (niet nodig als je met de ingebouwde draadloze flitsbesturing werkt). - Een statief voor de flitser en/of de camera. AANVULLENDE APPARATUURJe kunt de basisuitrusting aanvullen met de volgende spullen, maar dat is optioneel.- Meerdere flitsers.- Meerdere statieven voor de extra flitsers.- Gelfilter, softbox, snoot, paraplu en dergelijke.SPECIALE PRIJSBestel je het boek vóór 31 augustus, dan kun je profiteren van de voorverkoopprijs van €24. Het boek wordt in september geleverd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sonja Van Driel
Uitgever
ASISO
ISBN
9789081533195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Fotograferen met een of meerdere losgekoppelde reportageflitsers geeft foto´s een extra dimensie. Je kunt het licht volledig naar je hand zetten. Als je door hebt hoe dat moet, stelt je dat in staat om een grote sprong voorwaarts te maken.
Dit praktijkboek helpt je bij het creëren van de meest interessante beelden. Het bevat geen droge theoretische lesstof, maar leert je om de flitstechnieken direct in praktijk te brengen. Foto´s van uiteenlopende onderwerpen en van verschillende fotografen komen uitgebreid aan bod. Aan de hand van Achter-de-schermen-foto´s leer je stapsgewijs hoe de opnames tot stand zijn gekomen. Net als in een kookboek krijg je de recepten om de foto´s te maken. Uiteraard kun je die naar eigen smaak verfijnen.
Leren door te doen is uiteindelijk de makkelijkste en de beste manier om een nieuwe vaardigheid onder de knie te krijgen.

ON-CAMERA VERSUS OFF-CAMERA FLITSEN
Praktijkboek Draadloos Flitsen is een aanvulling op het andere flitsboek van Sonja van Driel (Flitsen met een Reportageflitser, van toevalstreffer naar voltreffer). Daarbij ligt de focus op on-camera flitsen. Dit nieuwe boek is volledig gericht op flitsen met één of meerdere losgekoppelde flitsers.

VOOR WIE
Dit boek is geschreven voor fotografen die zich richten op portretten, trouw- en bedrijfsfotografie, dans- en evenementenfotografie, stillevens, food- en stockfotografie, nou ja, eigenlijk ieder soort fotografie waarbij je flitsers inzet.
Het uitgangspunt is dat je basiskennis van fotografie hebt.

BENODIGDE BASISAPPARATUUR
- Een spiegelreflexcamera of systeemcamera.
- Een TTL of manuele reportageflitser, met of zonder LCD scherm.
- Een TTL of manuele triggerset (niet nodig als je met de ingebouwde draadloze flitsbesturing werkt).
- Een statief voor de flitser en/of de camera.

AANVULLENDE APPARATUUR
Je kunt de basisuitrusting aanvullen met de volgende spullen, maar dat is optioneel.
- Meerdere flitsers.
- Meerdere statieven voor de extra flitsers.
- Gelfilter, softbox, snoot, paraplu en dergelijke.

SPECIALE PRIJS
Bestel je het boek vóór 31 augustus, dan kun je profiteren van de voorverkoopprijs van €24.
Het boek wordt in september geleverd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sonja Van Driel
Uitgever
ASISO
ISBN
9789081533195
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99